От всички разкрития в книгата на разследващия журналист Боб Удуърд

...
От всички разкрития в книгата на разследващия журналист Боб Удуърд
Коментари Харесай

Нови разкрития за Мелания и Тръмп показват обрат в отношенията им

От всички разкрития в книгата на проверяващия публицист Боб Удуърд за президента на Съединени американски щати едно прави изключително усещане - на стр. 174 от книгата му написа: Доналд и Мелания Тръмп откровено се харесват един различен.

Новата книга на журналиста "Страх: Тръмп в Белия дом " публично беше пусната в продажба, а няколко някогашни президентски сътрудници се изрекоха срещу нея.

Книгата, представяща Белия дом при президентството на Доналд Тръмп като обзет от безпорядък, е на челно място в уеб страницата за електронна търговия "Амазон ", откогато преди седмица за първи път се появиха съдържащи се в нея разкрития.

"Тези, които постоянно пътуваха с Тръмп, забелязали, че той и Мелания наподобява имат откровена обич един към различен, макар медийните спекулации ", написа Удуърд.

Достатъчно източници от Белия дом настояват тъкмо противоположното - че сред двамата няма усеща, че се държат студено, спят в обособени стаи. Наскоро и уволненият чиновник на американския президент Доналд Тръмп Маниголт Нюман, известна като Омароса, съобщи, че Мелания желае да се разведе.

Президентът Тръмп, на 72 година, понастоящем се бори в съда с порно звездата Сторми Даниълс, която желае да разкрие повече за хипотетична спекулация с него.

__________________________________________________________________________________

Ексадвокатът на Тръмп призна, че е купил мълчанието на две дами

Порнозвезда съди Тръмп, атакувал честността й

Сексскандал в Белия дом? За Тръмп няма проблем

Кошмарът на Мелания след сексскандала желае да проговори

Порнозвездата Сторми Даниълс била застрашена, с цел да мълчи за връзката си с Тръмп

_________________________________________________________________________________

Но книгата на Удуърд, която се основава на стотици изявленията с източници от Белия дом, помощници на Тръмп и с информация от първа ръка, осветява по-различна картина - по-топла, въпреки и проблематична, сред двойката.

"Понякога вечеряха дружно, прекарваха известно време дружно, " написа той.

Журналистът прибавя: "Основната грижа на Мелания беше техният наследник Барън. "

"Тя е захласната от Барън ", се споделя в книгата. Източник от обкръжението й твърди, че той е нейният фокус.
 Доналд Тръмп, Мелания, Барън Доналд Тръмп, Мелания, Барън
От администрацията на първата дама не разясниха изказванията. Самият Тръмп не се е обърнал непосредствено към създателя, въпреки да е заявявал отрицателна позиция за изказванията в книгата, която го изобразява като немилостив, злопаметен водач, чиито помощници се опасяват от неговата импулсивност.

Тръмп е споделил, че "книгата не значи нищо " и че Удуърд "обича да получава гласност, да продава книги ".

Прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс разгласява изказване по-рано този месец, отричайки изказванията, направени в книгата на Удуърд.

Bob Woodward’s “Fear: Trump in the White House” sells more than 750,000 copies through its first day on sale https://t.co/hpB4iyquHH
— The Wall Street Journal (@WSJ) September 13, 2018
"Тази книга е нищо повече от измислени истории, доста от някогашни недоволни чиновници за да създадат президента да наподобява зле ", споделя тя.

В "Страх " уволненият основен пълководец на Белия дом Стив Банън има собствен личен фрапантен метод да заключи Тръмп като татко и брачен партньор.

"Той е неприятният татко, ужасният първи брачен партньор, гаджето, с което си прекарал доста години, да му отстъпиш младостта си, а след това те изхвърли. И ужасният началник, който те сграбчва ".

Бившият секретар на Белия дом, отговарящ за личния състав, Роб Портър и някогашният стопански консултант Гари Кон се разграничиха от описаното в книгата, разказваща по какъв начин сътрудници са се отнасяли надменно към президента и са се опитвали да му пречат да взема пагубни решения.

Нова порция Омароса: Иванка е обидчива, Мелания брои всяка минута до края на мандата

Сексскандал в Белия дом? За Тръмп няма проблем

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР