От всички европейски лидери има голямо признание за това, че

...
От всички европейски лидери има голямо признание за това, че
Коментари Харесай

Цветанов за Нинова: Когато фактите за превозвачите говорят, трябва да замълчиш

От всички европейски водачи има огромно самопризнание за това, че България заложи като приоритет Западните Балкани. В момента всички европейски водачи акцентират, че този приоритет има необикновен триумф и се трансформираме в водач в района. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Македонската страна и македонският народ доста положително одобриха направеното от българската страна за контракта за добросъседство. Убеден съм, че това, което се залага като приоритет, ще даде спомагателен подтик за спомагателните стъпки, които би трябвало да се извървят, с цел да се чака пълноправно участие на страните от Западните Балкани към 2024 година, съобщи Цветанов. По време на председателството се води дебатът за кохезионната политика.

След Брекзит се обрисува недостиг, който би трябвало да бъде напълнен под една с или друга форма. От няколко страни, в това число и България, се предлага да се усилят вноските и в идващия програмен интервал да се отделят повече средства за области като миграцията, уточни зам.-председателят на ГЕРБ. По време на българското председателство бяха признати и нови процедурни правила за активността на Европол, посочи той. Цветанов отхвърли обвиняванията, отправени на вчерашната конференция на Българска социалистическа партия, че държавното управление е проспало една година да отбрани ползите на българските превозвачи.

Темата за превозвачите се слага от българския бизнес от месец май 2017 година Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков е един дейните участници в работната група по тематиката. Първите му срещи са отпреди 10-11 месеца, а Българска социалистическа партия влязоха в тематиката преди десетина дни. Когато обстоятелствата приказват, без значение водач на коя политическа мощ си, би трябвало да замълчиш. Забравиха ли срещите на премиера с евродепутатите и с превозвачите.

Дори Манфред Вебер сподели, че в Брюксел левицата приказва едно, а прави друго, акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Агресивността от страна на Българска социалистическа партия да дискредитират премиера и болшинството е тяхно държание. За тях най-важното е да има някакъв конфликт. Не желаеме да участваме в този сюжет. Днес даже водачът на ПЕС Сергей Станишев регистрира триумфите на българското председателство. България към този момент е център на европейската политика, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР