От времето на Бай Ганьо до наши дни българите успяваме

...
От времето на Бай Ганьо до наши дни българите успяваме
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Показваме, че още сме с робска психика

От времето на Бай Ганьо до наши дни българите съумяваме да покажем най-лошото на света.Ще ми се да е противоположното. Да покажем триумфите на младите, триумфите на стопанската система. Това съобщи експрезидентът Росен Плевнелиев във връзка старта на европредседателството.

"С тези 9 митинга демонстрираме нещо - че още не сме се освободили от робската си душeвност, че все чакаме някой различен да ни освобождава ". Така някогашният държавен глава разяснява множеството митинги, които ще се проведат в столицата.

Плевнелиев обаче добави, че всеки митинг, стига да е легален и либерален, би трябвало да бъде извършен. А митингите са вследствие на ниското доверие на жителите в институциите, което било изцяло справедливо.

"Тези митинги не са знак на бъдещи политически дейности, само че ни споделят нещо значимо - целият политически хайлайф не си е приключил работата през годините ", съобщи той във връзка с митингите на еколозите за Банско.

Според него втори въжен превоз би трябвало от дълго време да е издигнат, тъй като всички региони в страната имат право да развиват туризма:

"Абсолютна безнаказаност е да оставим една трета, и най-бедната част на народа, да не развиват туризъм, поради едно безумно опълчване ", сподели Росен Плевнелиев пред NOVA.

"България е единствената страна на Балканите, която търси другарство с всички. Премиерът Борисов си извоюва ролята на този мост сред европейските водачи и Ердоган, което никой различен не съумя. ", добави той

Бившият държавен глава съобщи, че е склонен с някои от причините на своя правоприемник на поста Румен Радев против антикорупционното законодателство, само че с други - не. Според него всеки закон усъвършенства нещата, казусът е в използването им.

"Ние не сме мощни в използването. Какъвто и закон да създадем, той би трябвало да бъде прилаган, и резултати, резултати, резултати - това желаят хората да видят ", съобщи Плевнелиев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР