От вражеските окопи пък доволно потриват ръце, защото сценаристите добре

...
От вражеските окопи пък доволно потриват ръце, защото сценаристите добре
Коментари Харесай

Журналист за Nexo, Гешев, изборите и аналоговите хора frognews.bg

От вражеските окопи пък предостатъчно потриват ръце, тъй като сценаристите добре познават публиката си и знаят, че у нас се харчат простичките сюжетчета. Значи взимаш един млад, очевидно удовлетворен от живота и живеещ в чужбина българин, тъй като нищо не нервира повече от точно млад, очевидно удовлетворен от живота и живеещ в чужбина българин,  пускаш на мах жълто-кафявите парцали да бълват за всичките му прилежащи миски, яхти и вили, правиш го донор на противниковата партия, поръсваш с щипка американско правораздаване, туриш и малко тероризъм да подлюти, след това пускаш аналоговите тъпунг$ри Сийка и Каскета с в действителност пъклен т&пите си аналогови физиономии да изясняват от тв приемника по какъв начин са сгащили тия безобразно забогатели типчета и седиш и чакаш да втаса. 

 

И ето няколко дни по-късно помията втасва и потича по всички канали. 

 

Сега да ви кажа какво в действителност ще стане. Баба ви на село записва с тв приемника си едно само нещо: и тия са като ония. По-добре да си гласоподавам за ония. Защото баба ви, да ме простите, е надълбоко аналогов човек. Звъннете и я питайте какво е крипто милионер. Как какво, бе баби?! Нещо, което нощем излиза от криптата, бабуджер му викат в нашия край. Баби ви, никак към този момент няма религия на такива младички, загладенки момчета, дето не си споделят местонахождението. Я Бо$ко по какъв начин обикаля с джипката и ни гушка аналогово. И ни краде аналогово. Като хората. С пачки и кюлчета. Тва крипто, баби, щом ни се яде, ни се пие, не ми го фали. А баба ви, не знам дали сте разбрали е огромна електорална мощ. Кой на море, кой на гурбет, баба си гласоподава. Еле па с хартия, няма мощ да я спре. 

 

Ееееее, ма ше видите в този момент вие, дерат се от другия лагер, като го намагнитят Геше$та. Да, Бе! Каскета ще му накривят. Антони и той като Божков, доста настръхнал ще се бори на страната на положителното, само че ще му мине, ще се качи на яхтата и ще отплава. И ще остави тази клета територия на нейните аналогови измиращи жители и аналогово крадящи тулупи. Това е цивилизационна принадлежност, генетичен код. Природа, баби, не можеш да се бориш с нея.  

 

П. С. 

 

Всъщност може. Но аналогово.

 

Фейсбук, Ирина-Асьова Диамант, публицист

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР