От „Воля” ще осигурят кворум в парламента, но ще участват

...
От „Воля” ще осигурят кворум в парламента, но ще участват
Коментари Харесай

Марешки: Осигуряваме кворум, но няма да участваме в дебати с дребнотемие

От „ Воля” ще обезпечат кворум в Народното събрание, само че ще вземат участие единствено в дебатите, които съгласно тях са значими. Това сподели водачът на партията Веселин Марешки в предаването „ Лице в лице”.

Днес от „ Воля” оповестиха, че напущат Народното събрание.
И депутатите от „ Воля ” напущат Народното събрание Това е втората политическа мощ след Българска социалистическа партия, която афишира протест на пленарните съвещания
Според Марешки осведомителното пространство, както и обсъжданите тематики в пленарната зала, са се пренаситили с тематики, които не засягат директно благоденствието на българския народ. Затова от партията желаят да се срещнат с ГЕРБ в сряда, с цел да схванат каква е визията за продължаването на управническия мандат.

Председателят на „ Воля” разяснява и обстановката с вероизповеданията и задълженията на Главното мюфтийство, за които първо стана ясно, че ще бъдат опростени, а по-късно – че ще бъдат разсрочени.

„ Нова сделка сред Движение за права и свободи и „ Обединени патриоти”. ГЕРБ просто прави услуга на съдружния си сътрудник – на явния и неявния”, разяснява Марешки.

Целият диалог чуйте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР