От Волфсбург правят атрактивно предложение на собствениците на дизелови автомобили.

...
От Волфсбург правят атрактивно предложение на собствениците на дизелови автомобили.
Коментари Харесай

VW плаща до €10 хил. за стар дизел

От Волфсбург вършат атрактивно предложение на притежателите на дизелови коли. Притежателите на дизелови коли със стандарт за излъчвания на изгорели газове от Euro 1 до Euro 4 ще получат награди до 10 хиляди евро при покупка на нов Volkswagen, оповестява немското осведомително издание „ Билд “.

За концерна няма значение каква марка е остарелият автомобил. Важното е закупуването на нов Volkswagen.

Според „ Билд “ еко наградата за Golf ще бъде в размер на 5000 евро. Тя ще бъде финансирана напълно от концерна, а не от налози или под формата на данъчни облекчения. В Германия от предлагането ще могат да се възползват към 6.3 милиона водачи на остарели дизелови коли.

„ Чрез наградата желаеме да подтикваме клиентите ни да закупят съвременни, щадящи околната среда коли с мотор с вътрешно горене или с различно задвижване. Тази мярка би трябвало да докара до бързи и ефикасни резултати в битката за доста съкращаване на азотни оксиди и подобряването на качеството на въздуха в градовете “, декларира изпълнителният шеф на VW Матиас Мюлер. Подобни награди са оповестили също от BMW, Daimler, Ford и Toyota.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР