От водещата хостинг компания у нас Суперхостинг излязоха с изявление,

...
От водещата хостинг компания у нас Суперхостинг излязоха с изявление,
Коментари Харесай

Възраждане: Хакнаха ни сайта! Оставка или революция! Суперхостинг: Сайтът на Възраждане не е хакнат

От водещата хостинг компания у нас " Суперхостинг " излязоха с изказване, в което показват, че от партия " Възраждане " са популяризирали подвеждаща информация, че уеб сайтът им е хакнат.

Ето какво пишат от " Възраждане ":

" Току-що получихме позвъняване от Суперхостинг, с цел да ни осведомят за хакерска офанзива против уеб страницата и хостинга на Възраждане www.vazrazhdane.bg.

Атаката е била толкоз мощна, че от хостинг компанията обявиха, че до момента не са имали офанзива с такива големи размери и шокиращ резултат. Пострадали са уеб страниците на стотици български компании, почтени данъкоплатци, тези които заплащат най-скъпия ток в Европа, тези които не получиха една стотинка обезщетение около КОВИД-психозата и ПЛАНдемията за последната година и половина и други

Партия Възраждане изрича своята откровена признателност към екипа на Суперхостинг за бързата реакция и високата професионалност!

А към поръчителите, знаем кои сте. Жалки сте! Обратното преброяване стартира! Имате тъкмо 6 дни. Подайте си ОСТАВКАТА с положително, тъй като в случай че не методите с разсъдък, ще получите не война, а РЕВОЛЮЦИЯ! "

Ето и коментара на Суперхостинг:

" По мотив изказването на политическа партия Възраждане, споделяме, че информацията, която се популяризира в обществените мрежи, е подвеждаща.

Системата ни за сигурност е засякла общоприета DDoS офанзива към уеб страницата на партията. Сайтът не е хакнат. Няма хакнати уеб сайтове при нас. Колега от екипа ни по сигурността се е свързал самодейно с клиента, с цел да го уведоми за офанзивата и да го посъветва да приложи спомагателна DDoS отбрана, с изключение на към този момент приложената от нас. В случая домейнът не е при нас и няма по какъв начин да предприемем всички нужни ограничения, без да се свържем с клиента.

Имаме система за сигурност, която работи на няколко равнища и всекидневно блокира сходни DDoS офанзиви. Политиката ни е да уведомяваме клиентите ни, че сме ги защитили, и да дадем насоки, в случай че е нужно те да подхващат съответни дейности, както се е случило и през днешния ден. Това е процедура, а не изключение.

Сигурността на потребителските уеб сайтове е главен приоритет за нас и постоянно сме били и ще бъдем с ясна позиция пред клиентите ни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР