От ВМРО ще се явим самостоятелно в битката за София.

...
От ВМРО ще се явим самостоятелно в битката за София.
Коментари Харесай

Контрера посочи трите имена, които ВМРО обсъжда за кандидат-кмет на София

От Вътрешна македонска революционна организация ще се явим независимо в борбата за София. В момента се разискват три имена – моето, на Джамбазки и на Каракачанов. Няма да съм аз сигурно, тъй като настроенията в партията в този момент не са такива.

Но има задоволително време и трите разновидността не са изключени още. Това разкри общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера в предаването "Плюс-минус " по Нова тв.

Припомняме, че по-рано през днешния ден от Вътрешна македонска революционна организация се записаха за локалните избори в ЦИК. Евродепутатът и зам.-председател на партията Ангел Джамбазки съобщи, че другата седмица ще стане явен кандидат-кметът на Вътрешна македонска революционна организация за София.

"Имаме няколко регионални града със мощни кандидатури, като Пловдив и Русе. Искаме Вътрешна македонска революционна организация да стане незаобиколим фактор в ръководството на София ", сподели още той.

"Солидализирам се с концепцията за смъртно наказване. Трябва да вземем ограничения в общество като основаването на указател за полови нарушители. Идеята на регистъра е изтърпелите санкции за полови закононарушения да се вкарат в лист ", добави Контрера.

"Имаме тежък проблем със половите закононарушенията, а нашият съд е прекомерно демократичен. Не може за сходни действия наказванията да са по година и половина ", разяснява общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР