От ВМРО ще се явим самостоятелно в битката за София.

От ВМРО ще се явим самостоятелно в битката за София. ...

Контрера посочи трите имена, които ВМРО обсъжда за кандидат-кмет на София.


От ВМРО ще се явим самостоятелно в битката за София. В момента се обсъждат три имена – моето, на Джамбазки и на Каракачанов. Няма да съм аз със сигурност, защото настроенията в партията сега не са такива.

Но има достатъчно време и трите варианта не са изключени още. Това разкри общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера в предаването "Плюс-минус" по Нова тв.

Припомняме, че по-рано днес от ВМРО се регистрираха за местните избори в ЦИК. Евродепутатът и зам.-председател на партията Ангел Джамбазки заяви, че другата седмица ще стане ясен кандидат-кметът на ВМРО за София.

"Имаме няколко областни града със силни кандидатури, като Пловдив и Русе. Искаме ВМРО да стане незаобиколим фактор в управлението на София", каза още той.

"Солидализирам се с идеята за смъртно наказание. Трябва да вземем мерки в общество като създаването на регистър за сексуални престъпници. Идеята на регистъра е изтърпелите наказания за сексуални престъпления да се вкарат в списък", допълни Контрера.

"Имаме тежък проблем със сексуалните престъпленията, а нашият съд е твърде либерален. Не може за подобни деяния наказанията да са по година и половина", коментира общинският съветник от ВМРО.

Източник: blitz.bg