От ВМРО предлагат нови мерки срещу несоциоализираните цигански групи в

...
От ВМРО предлагат нови мерки срещу несоциоализираните цигански групи в
Коментари Харесай

ВМРО с мерки срещу несоциоализираните ромски групи в страната

От Вътрешна македонска революционна организация оферират ”нови ограничения против несоциоализираните цигански групи в страната ”, като задачата е да се интегрира действително малцинството и да стане част от обществото.
Натрупаните проблеми от десетилетия и неглижиране на тематиката с циганския етнос, са повода за това, което се случва. Това сподели заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов по време на брифинг в Народното събрание, оповестява Novini.bg.

„ Нашето надълбоко разбиране на всички представители на Вътрешна македонска революционна организация, че десетилетията, натрупвани проблеми, неглижиране на тематиката и неправилно робуване на максимата, че интеграцията е развой, в който болшинството стартира да харесва малцинството, каквото е, са повода за това, което се случва “.

Той обърна внимание на концепцията на Каракачанов и акцентира, че би трябвало да се одобри. „ В страната се следи възприятието на безотговорност и неналичието на наказателната отговорност. Затова предлагаме да се вкарат нови типове санкции – полагане на безплатен труд в интерес на обществото и задържане в териториално звено на Министерство на вътрешните работи. Тези санкции не са ориентирани единствено против циганския контингент, само че най-силно ще се усетят там “, уточни Веселинов.

Вътрешна македонска революционна организация не поддържа безредието. Това публично напрежение стартира да ескалира. Ако не се вземат ограничения честотата на сходни произшествия ще се увеличи, предизвести Веселинов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР