От ВМРО няма да влизаме в диалог с медиите и

...
От ВМРО няма да влизаме в диалог с медиите и
Коментари Харесай

От ВМРО коментираха раздорите в коалицията между Атака и НФСБ

От Вътрешна македонска революционна организация няма да влизаме в разговор с медиите и няма да разясняваме несъгласията сред нашите сътрудници. Притеснени сме, че може да се унищожи нещо, за което толкоз доста сме работили.

Това сподели зам.-председателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов, който е представител на Вътрешна македонска революционна организация в обединението. Той разяснява набиращия скорост скандал в обединението Оперативна програма сред "Атака " и НФСБ. Припомняме, от през вчерашния ден в ефира на телевизия "Алфа " текат надписи, които упрекват вицепремиера и ръководител на НФСБ Валери Симеонов, че е "човек на Сорос ". В отговор на това депутатите от НФСБ снеха доверието си от ръководителя на ПГ на Оперативна програма и водач на "Атака " Волен Сидеров, като го упрекнаха, че "работи единствено за ползите на Русия ".

"Ще търсим съдружен съвет. Там е мястото за разговор и там ще представим нашата позиция. Искаме да запазим обединението, държавното управление да бъде устойчиво и страната да върви напред ", сбит беше Искрен Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР