От ВМРО не сме любителите на уредените мачове. Ангел Джамбазки

...
От ВМРО не сме любителите на уредените мачове. Ангел Джамбазки
Коментари Харесай

Контрера от ВМРО: Ангел Джамбазки показа, че е достоен кандидат

От Вътрешна македонска революционна организация не сме феновете на уредените мачове. Ангел Джамбазки сподели, че е заслужен претендент. Ще се борим до край, той да бъде столичен кмет със мощна група общински съветници. Явяваме се за втори тур. Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия претендентът за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

“Топлофикация” е доста болна тематика, а положението на сдружението е доста тежко. Дълговете са големи, генерират се и нови. От Вътрешна македонска революционна организация желаеме преструктуриране на сдружението. Трябва и възобновяване на мрежата, с цел да не сме жертва на множеството повреди. Ако сдружението си събере задълженията, цената може да бъде поддържана на това равнище ", сподели още той.

"Общинската полиция е мощен инструмент, а ние от Вътрешна македонска революционна организация желаеме повече служители на реда. Искаме и общински жилища на по-ниска цена за тях. Чрез общинската полиция можем да глобяваме нарушителите на пътя и битовата престъпност в парковете. Общинската полиция би трябвало да бъде и в кварталите, които са рискови. На тяхна помощ ще идва и видеонаблюдението, а ние предлагаме развиването на мрежата от камери в София и умното ръководство на трафика. Това е работещ модел в редица европейски страни ", разкри целите си Контрера.

"Предлагаме и закупуването на нови газови рейсове, както и да понижим интервалите на придвижването. Движението би трябвало да е на 7-15 минути, защото сега е неловко за жителите на кварталите ", приключи претендентът за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР