От веригата парфюмерийни магазини Sephora, които са част от френската

...
От веригата парфюмерийни магазини Sephora, които са част от френската
Коментари Харесай

И парфюмерийни вериги, и модни марки бягат от Русия

От веригата парфюмерийни магазини Sephora, които са част от френската транснационална компания LVMH, оповестиха, че затварят всичките си търговски обекти в Русия.

Това ще се случи в границите на 24 часа, оповестяват съветски медии, базирайки се на известие, оповестено в „ Инстаграм “ профила на компанията.

Освен че затварят магазините си, от Sephora стопират и онлайн продажбите си.

Причината – все по-усложняващата се обстановка с паричните преводи, все по-сериозните терзания за сигурността на локалните екипи.

От Sephora, които имат над 2600 магазина в целия свят, прецизират, че за тях приоритет е сигурността на локалните им екипи.

Подобни планове – да прекратят краткотрайно активността си – оповестиха и доста фешън и първокласни марки. Сред тях бяха Chanel, Kering, Inditex, Zara, Stradivarius, Bershka, в това число Prada и американският производител на дънкови дрехи Levi Strauss & Co.

В същото време от японската верига за облекло Fast Retailing на Uniqlo оповестиха, че към този момент (към датата -7-и март) не плануват затваряне на магазините си и прекъсване на активността си в Русия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР