От векове хората са знаели, че дъждовната вода има специални

...
От векове хората са знаели, че дъждовната вода има специални
Коментари Харесай

Магията на дъждовната вода

От епохи хората са знаели, че дъждовната вода има специфични вълшебен свойства. Ако по време на дъжд човек измие лицето си, намокри тила и кръста си, както и региона на сърцето си и китките на ръцете си, дъждовната вода ще измие отрицателната сила.

Съберете дъждовна вода и взависимост от това, кога на деня е събрана, тя има друго деяние. Съберете я в съдове на терасата или двора си, до момента в който вали.

Водата, събрана сред 6 и 7 часа сутринта оказва помощ за триумф в работата, подарява с нови положителни хрумвания. За да помогне тази вода, измийте с нея лицето си.

Водата, събрана сред 7 и 8 часа сутринта, отстранява главоболие с неразбираем генезис и отмива следите от нощните кошмари. Водата, събрана от 8 до 9 часа сутринта, спомага за спомагателна мисловна сила.

 Магията на дъждовната вода

Дъждовната вода, събрана от 9 до 10 часа сутринта, премахма депресията и тъгата, гони надалече порочните мисли и защищава от неприятни недоразумения.

Водата, събрана от 10 до 11 часа сутринта, дава сила на сърцето, разсънва креативното начало, подтиква към дейни съзидателни дейности. Водата, събрана от 11 до 12 часа, оказва помощ за превъзмогване на стрес и на страхове.

Водата, събрана от 12 до 13 часа, преборва урочасване, защищава от възприятие за злопаметност и от експанзия. Ако съберете вода от 13 до 14 часа, тя ще развие интуицията ви.

Събраната сред 14 и 15 часа вода възстановява психическите процеси, отстранява нервната възбудимост, защищава от неправилни стъпки. Водата, събрана сред 15 и 16 часа, спомага за появяването на нови познания и развива ясновидството.

Водата, събрана от 16 до 17 часа, спомага за по-ясно мислене, подтиква към примирие с враговете и защищава от зли мисли. Събраната сред 17 и 18 часа вода внася естетика в фамилните връзки и спомага за намирането на вярно решение в сериозна обстановка.

Важното е да събирате вода в неметален съд. Използвайте я в границите на една седмица, откакто сте я събрали. Можете да добавите дъждовна вода във вана с запарка от лайка.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР