От вечнозелените представители на дърветата от вида Бонзай, особено привлекателно

...
От вечнозелените представители на дърветата от вида Бонзай, особено привлекателно
Коментари Харесай

Отглеждайте това вълшебно дърво за закрила и финансова стабилност у дома

От вечнозелените представители на дърветата от типа Бонзай, изключително привлекателно с красивите си листа и цветове е Дървото на живота. Освен естетичния си тип обаче, това дърво се смята, че има и извънредно скъпото свойство да обезпечава непрестанно благополучие за фамилията, в дома на което се отглежда. То съставлява многогодишно растение с дебели клони и с гладки, овални, месести, блестящо зелени листенца, ситуирани в срещуположни двойки. Ражда красиви бели и розови цветове и може да доближи внушителните 2.80 м – несъмнено в случай че е отглеждано при подобаващи условия. Нерядко, Дървото на живота се бърка с Дървото на парите, само че не е мъчно да се откри разликата сред тези два типа от вида Бонзай; Дървото на парите е с по-издължени и не толкоз месести листа, които наподобяват монети.

Не е претенциозно за развъждане – задоволително е да го държите на полусянка и на проветриво място и то ще ви зарадва с луксозни цветове! За да активирате магическата мощ на Дървото на парите, заравяте в пръста на саксията 1 3 или 6 броя високостойностни монети. Алтернативно, може да завържете на клоните му три китайски монети с дупка в средата, през които сте прокарали алена панделка. (Това би трябвало да извършите едвам откакто дървото е израсло задоволително – в противоположен случай ще увредите още неукрепналия млад зародиш!) Междувременно, до момента в който правите тези ритуални процедури си представяте, че сте млади, здрави и богати! А с цел да увеличите силата на Дървото на парите, обсипвайте го постоянно с благи, окуражаващи думи, защото то има свойството да ги „ попива “.

При това състояние, дървото постоянно ще остава вечнозелено, а вие постоянно ще имате пари! Според Фън Шуй, най-подходящото място за Дървото на парите е от дясната страна на входната врата на жилището ви, защото по този начин се ускорява предаваната от него сила, ориентирана към привличане на пари в жилището. Важно е, в тази, така наречен „ Зоната на богатство “ да няма ненужни предмети от предишното, защото те са спънка за свободното придвижване на силата. Освен това е целесъобразно да украсите Дървото на парите с червени панделки, а под саксията да положите алена салфетка. Имайте поради, че с цел да се възползвате оптимално от силата на това дърво – амулет, би трябвало да си го отглеждате сами.

Има задоволително данни, които сочат, че Дървото на парите работи благотворно за положителното действие на мозъка, зарежда енергийно индивида и усилва физическия му капацитет. Това е резултат от съдържащите се в листата му етерични листа. Установено е, че откакто поставите саксия с растението върху работната ви маса, удовлетвореността от вашата активност ще нараства съразмерно на възходящите приходи! Най-важното е обаче, че Дървото на живота ви подтиква да мислите положително и да приемате живота откъм позитивната му страна; по този начин ще увеличите вероятността да ви се случват поредност от хубави неща и ще се чувствате щастливи!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР