От вчера започна ударно кърпене на тотално разбития път към

...
От вчера започна ударно кърпене на тотално разбития път към
Коментари Харесай

Разгеле! Почна кърпенето на ямите по пътя за Чирен /снимки/

От през вчерашния ден стартира стремително кърпене на тотално разрушения път към врачанското село Чирен, видя екип на организация BulNews.bg. Кошмарното положение на пътната мрежа в правата от местността Деривол до селото поставяше живота и здравето на всички движещи се по трасето в риск. След броени дни обаче от дълбоките кратери няма да има и помен и водачите ще могат да пътуват безвредно до обитаемото място.
Ремонтът на пътя беше повече от належащ, като предходната година траповете принудиха жителите на Чирен, Девене и Три Кладенци да предизвикват подписка за ремонт на пътя. Над 3000 индивида желаеха от страната да оправи въпросния път, който е тотално разрушен и повсеместен ремонт не му е юридически повече от 30 години.
Трасето е от национално значение, тъй като през него се стига до единственото газохранилище в страната. Освен служащите, оттова всекидневно минават и хората от трите села и всички са на мнение, че заслужават качествена инфраструктура. Стотици от тях са положили парафите си в подписка за изцяло преасфалтиране на правата, като най-сетне молбата им бе задоволена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР