От вчера влиза в сила решение на Общински съвет -

...
От вчера влиза в сила решение на Общински съвет -
Коментари Харесай

Такса „паяк“ в сила

От през вчерашния ден влиза в действие решение на Общински съвет - Варна, съгласно което по време на деяние по репатриране на транспортно средство от представители на Оперативна програма „ Паргинги и синя зона “ и при явяване на лидера на репатрираното возило, той ще заплаща на място такса. Досега в сходна обстановка автомобилът е бил освобождаван, а водачът не е заплащал такса. Мотивът за въвеждането й е покриване на разноските на предприятието по осъществената активност, съобщи Младен Иванов, шеф на Оперативна програма „ Паркинги и синя зона “.

Репатриране на погрешно паркирано ППС:

1.1 Зона център и кв. Аспарухово – цена 45 лева По време на дейности по репатриране на ППС и при явяване на лидера на репатрираното ППС място, се заплаща цена – 30лв.

1.2 Зона квартали, с обсег – кв. Чайка; кв. Левски; кв. Младост; кв. Трошево; кв. Възраждане; кв. Победа; кв. Изгрев; кв. Галата и кв. Св. Иван Рилски – цена 50 лева По време на дейности по репатриране на ППС и при явяване на лидера на репатрираното ППС място, се заплаща цена – 35лв.

1.3 Зона крайни квартали – кв. Владиславово; Виница; кв. Бриз и всички селищни формирания – Цена 55лв. По време на дейности по репатриране на ППС и при явяване на лидера на репатрираното ППС място, се заплаща цена – 40лв.

1.4 Максимална цена от репатриране на ППС и цена за отговорно бранене – 300 лева

2. Репатриране на излезли от приложимост ППС и оказване на подпомагане на юридически и физически лица:

2.1 Зона център и кв. Аспарухово – цена 22 лева

2.2 Зона квартали, с обсег – кв. Чайка; кв. Левски; кв. Младост; кв. Трошево; кв. Възраждане; кв. Победа; кв. Изгрев; кв. Галата и кв. Св. Иван Рилски – цена 25 лева

2. 3она крайни квартали – кв. Владиславово; Виница; кв. Бриз и всички селищни формирания – цена 27лв.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР