От вчера Уран окончателно свършва ретроградността, става директен в своя

...
От вчера Уран окончателно свършва ретроградността, става директен в своя
Коментари Харесай

Уран в знака на България разкрива истини, ето как влияе върху всяка зодия

От през вчерашния ден Уран дефинитивно свършва ретроградността, става пряк в своя небесен път и ни разкрива истини в знака на България – Телец.

Въпреки че тази планета оказва въздействие повече на общото, в сравнение с частното, повече на поколенията, в сравнение с индивида, то Уран в това време символизира силата, която визира нововъведенията, самооткритията и революциите, модерността и новото време, само че което не е нужно непременно да се опълчва на традициите. С това поддържа мощното въздействие на Плутон, което към този момент се демонстрира. Няколко месеца Уран бе назадничав в знака на Телеца. И в този момент ще е в нормалното си директно придвижване до септември тази година, отново в този знак през по-голямата част. В това си качество Уран покровителства революционните промени, изобретенията, технологиите и просветлението. Влияе доста по-силно на общото, в сравнение с характерността. Уран е шефът на обвързвания с уникалността знак Водолей, в който се намира в този момент и планетата на измененията и тайнствата Плутон. Уран символизира значимостта и въздействията на нашите неповторими точки на виждане, изключително когато става тирада за напредък на обществото и изобщо на целия свят.

Уран с непосредствено придвижване през Телец носи разнообразни качества и най-важното, придобива непоклатимост. Точно Телецът дава тази непоклатимост, а Уран символизира напредъка. Могат да се чакат разкрития на истини, забулени в мъглата на времето и предишното. Уран е податлив да покаже същинското лице на хората и нещата, колкото и неприятно да е то, колкото и мъчителни да са тези истини. А по какъв начин ще се възползваме от откритията на Уран, това към този момент е различен въпрос. Когато е в Телец, астролозите споделят, че ни кара да преосмислим нашите възгледи за благосъстоятелност, сигурност и изобщо в доста аспекти на живота.

Телецът е земен знак, носещ непоклатимост. Свързван е с втория астрологичен дом, който съставлява физически обекти, надзор и всичко, което можем да притежаваме или направляваме по един или различен метод. Уран в Телец може да помогне на всеки зодиакален знак да преследва личната си формулировка за независимост, изключително във връзка с персонални движимости, пари и всевъзможни на практика въпроси, кълнат се познавачите на връзките с небесата. И не престават, че този пренос кара всеки от нас, както и света като цяло, да се обърне към традициите и нашите показа за непоклатимост, както и това, което в действителност е под наш надзор. Уран може да се съпостави с унищожителен модернист и вманиачен академик. И макар че революционната сила на Уран в началото може да е неприятна, тази планета ни оказва помощ да придвижим напред света към по-добро, споделят с оптимизъм астролозите.

За всички знаци в този интервал Уран въздейства на устрема към нововъведения, промени и съобразителност. Ето и къси упътвания от астролозите по какъв начин Уран взаимодейства със зодиака в настоящето си непосредствено придвижване през Телец.
Овен
Облаците се развиделяват над Овните. Уран спомага да се намерят всички изчезнали елементи от пъзела, от които се нуждаят, с цел да премислят по какъв начин харчат парите и времето си. Идеите за полезности и самодостатъчност се трансформират, изисквайки Овните да изпитат провокациите на живота, вместо да запълват дните си със инцидентни действия и покупки. Доверете се на тази смяна и бъдете по-смели в търсенето на благоприятни условия, а не на движимости, поучават специалисти.
Телец
При този пренос върху Телците падат огромните отговорности и напън. Когато Уран е в Телец, тази зодия се усеща още по-силна, само че в това време това основава и повече комплициране върху самоконтрола, като е изцяло допустимо някои човеци да не знаят в коя посока да поемат. Но смяната е нужна, когато Уран се движи непосредствено под погледа на съзвездие Телец. Съветът на знаещите е да се промени настройката, с цел да направи тя място за новото. Бъдете смели и оставете това, което към този момент не ви служи.
Близнаци
Всичко, което е обвързвано с Уран, може да бъде ненадейно за Близнаците. Но изключително блестящо проявяване има, когато тази планета е в непосредствено придвижване. Революционните новости могат да бъдат на вашия път и нещо изцяло ненадейно и дори потресаващо да се окаже в тяхната основа. Въпросът е по какъв начин Близнаците могат да запазят тяхната дарба за акомодация към всичко, макар че в този интервал техните усещания и съзнание са подложени на тествания. Съветът от специалистите е да се обърне повече внимание на навиците и привичките, само че и елементарните неща, които правят, като те бъдат преосмислени.
Рак
Ракът пораства и се трансформира дружно с значима за него група от другари. За положително или за зло, той форматира и моделира тези, които се намират дружно с него. Но хората, с които Ракът прекарва времето си, има заплаха да се опитат да го управляват. Затова съвет от познавачите е Ракът да дефинира кои хора си заслужават неговото внимание и по какъв начин може по добре да употребява своята независимост през преноса на Уран в Телец.
Лъв
Лъвът е постоянен знак, въпреки и зависещ на стихията на огъня. Уран в този момент изисква Лъвовете деликатно да се вгледат в професионалния си живот и в чувството си за непоклатимост, което получават от актуалната си кариера. Да помислят дали пътят им ги удовлетворява, или са избрали по-голямата деловитост. Съветът е да схванат, че сегашният пренос им носи благоприятни условия за намиране на баланс сред съзидателните фантазии и материалната действителност.
Дева
Новина и изобретение може да наруши деликатно плануваните рутинни действия на Девите. Но установяването на планетата на смяната Уран в Телец ще им помогне да се приспособяват с лекост към измененията в всекидневието си. Може би нов човек или новосформирана група по ползи ще запознае Девите с нещо новаторско и скъпо за тях. Или може би този пренос ще им донесе изясненост за тяхната стойност и непоклатимост. Съветът е Девите да не разчитат на рутината, само че и да заобикалят прекомерното доверяване на страстите.
Везни
Везните като че ли с лекост дават приоритет на своите партньорства през този пренос на Уран. Все отново те съставляват седмия дом и неговите тематики за съдействие. Но Уран в този момент изисква Везните да изберат свободата пред отговорностите, самоконтрола пред угаждането на другите хората. Да видят кои взаимоотношения носят по-скоро проваляне, в сравнение с прояснение. Експертният съвет е тази взаимоотношения да бъдат избрани, тъй като в последна сметка този пренос включва и прераждане.
Скорпион
Като най-силния антагонист и диаметралност на Телеца, Скорпионът като че ли най-добре схваща този пренос на Уран с тематиките за власт и надзор. Но планетата на преосмислянето, която в този момент поема в директното си придвижване и не помни за ретроградността, носи свършек и би трябвало да се разбере, че дори положителните неща имат своя край. Въпросът е по какъв начин Скорпионът може да резервира своите прелест, позитивност и ентусиазъм. Съветът е да не се оставя да бъде помрачен и да свети с присъщото си зарево, показвайки вътрешната си мощ.
Стрелец
Стрелците постоянно са в положение да премислят личните си действия и резултатите от тях. Затова този пренос на Уран е признат задушевно от Стрелеца и му подхожда, изключително когато се появи и възприятие за протест. И въпреки всичко нещо произлиза, когато тази планета изисква по-бързо промени и възобновяване на рутината. Съветът на движимостите в занаята е Стрелецът, колкото и да му се желае да се опълчи на тези сили, движещи се в неговата посока, въпреки всичко да не изпада в консерватизъм и да одобри в себе си основополагащата роля на импулсивността.
Козирог
Козирогът е ръководен от планетата на традициите, по тази причина революционно в този момент настроеният Уран може да му се стори непознат с всичките си хрумвания и пориви за смяна. И въпреки всичко този пренос е благоразположен към Козирога, даже в случаите, когато Уран изисква представителите на знака да приспособят своите показа за играта, за удоволствията на живота и за романтиката. Безделието може да бъде следено, само че въпросът е дали би трябвало да е тъкмо такова. Уран по време на директното си придвижване в небесата изисква повече храброст, даже в случаите, когато тя може да води до дискомфорт. Съветът е Козирогът да премисли своето отношение към развлеченията през февруари, пък след това може да погледна още веднъж към тях.
Водолей
Планетата шеф на Водолей му дава опция през нейния пренос в Телец да се научи да се отпуска. В същото време тя изисква Водолеят да се откаже от нещо концептуално нормално за него. От прочувствена позиция и в този момент упоритостта на Водолея ще се прояви още веднъж. Уран в директния си полет през небесата желае от Водолея да усеща надълбоко, като въвлече в това свои от дълго време забравени елементи на личността си. Съветът на познавачите на астрологията е Водолеят да повярва в този момент в себе си, само че да не се пробва да управлява своите най-уязвими моменти.
Риби
В последно време Рибите може би усещат апел към промени. И тъкмо тези усеща стават по-ясни, когато Уран се стопира и потегля напред. А фантазиите на Риби могат да бъдат толкоз велики и напредничава, че е мъчно да бъдат споделени с целия свят, дори с един от това голям брой. Но като че ли в този момент на света повече от преди ще му е нужно състрадателното сърце на Рибите. Астросъветът е Рибите да се научат да показват своето въображение по-ясно, с цел да могат да оказват помощ и на другите да премислят света.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР