От вчера оставам с впечатлението, че Воля е най-важният играч

...
От вчера оставам с впечатлението, че Воля е най-важният играч
Коментари Харесай

Марешки: Не мога да съм златен пръст, не искам нищо за себе си

От през вчерашния ден оставам с усещането, че " Воля " е най-важният състезател в този парламент. Дали ще се записваме в Народното събрание, не е значимият въпрос на обществото, ще го решим откакто се консултираме с сътрудниците от ГЕРБ. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия водачът на " Воля "  Веселин Марешки, койтовчера сутринта разгласи, че ще извади своите депутати от Народното събрание, само че по здрач се разбра, че те ще продължат да се записват в пленарна зала.

Ние от " Воля " сме единствените, които не лъжем и си съблюдаваме обещанията, добави той, представен от вести.бг.

Не знаех, че всичко в този парламент и ръководството надали не зависи от " Воля ". Основният въпрос, който вълнува жителите, е не дали някой се записва или не се записва, а какви закони приема и дали усъвършенства живота на хората. Ние не сме политически комарджии, с цел да залагаме всичко на една карта, както прави дребният съдружен сътрудник. Предстоят ни диалози с огромния съдружен сътрудник, на който хората са дали доверието си да ръководи, уточни Марешки.

В обществото към момента се насажда чувството, че политическите брокери от дребния съдружен сътрудник са следващите измамници, настанили се във властта. В последните няколко месеца ни занимават със сапунения сериал кой ще им води евролистата. ГЕРБ би трябвало да светне синята лампичка на дребния съдружен сътрудник, съобщи водачът на Воля.

Той съобщи, че и да желае, не може да играе ролята на " златен пръст " в Народното събрание. Волен Сидеров, когато играеше тази роля, гласът му беше 121-ят в Народното събрание. Сега обстановката не е такава. Аз не желая нищо за себе си. Искам единствено България да бъде по-богата и красива страна и българският народ бъде по-благоденстващ, сподели още Веселин Марешки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР