От вчера децата в Трето основно училище Христо Ботев в

...
От вчера децата в Трето основно училище Христо Ботев в
Коментари Харесай

Цяло училище в шок! Господинът по музика с голи СНИМКИ

От през вчерашния ден децата в Трето главно учебно заведение " Христо Ботев " в Сандански имат нов преподавател по музика. Това е 34-годишният артист и футболист от Петричко Карамфил Божиков.

Малките възпитаници посрещнаха с нечувана еуфория новия си преподавател. Причината се оказаха негови голи фотоси отпреди 10 години. На фотосите Божиков е чисто гол, а интимните си елементи е прикрил с футболна топка. Снимката би трябвало да носи обръщение за съблазън и съвременен метод към националната музика и е направена по концепция на телевизия МSAT преди миналогодишния " Пирин Фолк "

Актовата снимка, съгласно носителите на концепцията, щяла да показа млад, съвременен човек с неповторим секси метод към " Пирин Фолк " и музиката.

Карамфил Божиков е надарен млад реализатор, притежател на голям брой награди за музика. Освен това той е и някогашен футболист, и по тази причина секси фотографията е направена с футболна топка. Вчера новият преподавател по музика в Трето главно учебно заведение в Сандански е влезнал в час, децата обаче неотложно разпознали " индивидът с топката " и почнали да популяризират фотографията му като апокрифно четиво, описаха родители, представени от Struma.com.

“Не имах вяра, че фотоси отпреди 10 години ще станат шлагер за медиите. Тогава бях участник в “Пирин Фолк ”, а в това време и футболист в Гърция. Идеята за фотосесията беше на уредниците на фестивала, в която се включиха водещите и две от певиците. Не знам за какво чак след 10 години хората се сещат за това. Човек се трансформира за подобен интервал от време. Нормално е да съм приел това предложение, за което даже не ми беше и платено. Сега съм преподавател в едно от най-търсените учебни заведения в Сандански. Щастлив съм на работното си място, а що се касае за предишното, нали знаете по какъв начин е при младежите? “Всичко, що хвърка се, яде ”, разяснява Карамфил.

“Карамфил е дипломиран преподавател, тъкмо това, което търсех за тази позиция. Нужното обучение го има, метода към деца също. Тези снимки, които се появиха в интернет, са от преди 10 години. Кой би предположил, че след толкоз време биха се появили още веднъж. Случайно или не те се появяват два дни след назначението му като преподавател. Не мисля, че персоналният му живот като юноша би могъл да повлияе на работата му като преподавател сега ”, показа шефът на Трето главно учебно заведение “Христо Ботев ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР