От вчера бе преустановено издаването и поддръжката на кредитни карти

...
От вчера бе преустановено издаването и поддръжката на кредитни карти
Коментари Харесай

Спряха поддръжката на кредитни карти American Express

От през вчерашния ден бе прекратено издаването и поддръжката на кредитни карти American Express в редица европейски страни, измежду които и България. Заради това кредитната институция, която поддържа тези карти у нас - " Юробанк България ", също ще приключи тяхното издаване и поддръжката им. Картите ще бъдат сменени с кредитни карти Mastercard, съобщи Econ.bg, базирайки се на insmarket.bg.

Съществуващият кредитен предел по картата American Express ще бъде трансфериран в същия размер по новата кредитна карта Mastercard. Непогасените отговорности по съществуващата кредитна карта ще бъдат трансферирани автоматизирано по новата кредитна карта.

При приемане на новата карта всеки клиент подписва в допълнение съглашение към контракта си с банката за издаване и потребление на кредитна карта. Активната кредитна карта American Express ще бъде деактивирана, считано от 15.07.2017 година, след което с нея няма да могат да правят транзакции, даже в случай че клиентът не е посетил офис на банката, с цел да получите новата пластика.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР