От вчера, 8 март, по кината се завъртя първият филм

...
От вчера, 8 март, по кината се завъртя първият филм
Коментари Харесай

Колко добре пеят Бри Ларсън и Самюел Л. Джаксън

От през вчерашния ден, 8 март, по кината се завъртя първият филм от киновселената на Marvel с основен супергерой жена - " Капитан Марвел " .

Колко секси беше Бри Ларсън на премиерата на " Капитан Марвел "

Премиерата не мина и без българско присъединяване

Филмът несъмнено си заслужава гледането, а около премиерата му Бри Ларсън и Самюел Л. Джаксън са много заети да гостуват в разнообразни телевизионни излъчвания. Интересното е, че по една или друга причина им се постанова да пеят.

Направиха го първо в шоуто на Джонатан Рос, където импровизираха дуета на Лейди Гага и Брадли Купър и извършиха дребна част от песента, спечелила Оскар - " Shallow " .

Водещият се беше разровил в предишното на 29-годишната актриса и ни осведоми, че през тийнейджърските си години е записала албум - Finally Out of P.E. Това изяснява и за какво почти ни хареса осъществяването ѝ. Е, не можем да кажем същото за колегата ѝ, само че това е обикновено.

Кой и за какво атакува " Капитан Марвел "

Филмът още не е тръгнал по кината, само че има хора, които не са удовлетворени

Очевидно им е тръгнало на пеене, тъй като гостуваха и в шоуто на Джеймс Кордън Carpool Karaoke: The Series. Този път Бри Ларсън и Самюел Л. Джаксън взеха решение да попеят малко от песента на Ариана Гранде - " 7 Rings ". Не можем да отречем, че доста добре ѝ се получава пеенето на Капитан Марвел.

Не е доста добра обаче на детектора на лъжата, на теста на който двамата се подложиха в колата. Колко е прецизен не можем да кажем, само че излиза, че Самюел Л. Джаксън обича да пърди, до момента в който снима филмите си.
 „ Капитан Марвел “, Бри Ларсън, Самюел Л. Джаксън и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Капитан Марвел “

Една жена демонстрира, че няма невъзможни неща
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР