От вчера, 6 ноември, The Life Ahead е достъпен в

...
От вчера, 6 ноември, The Life Ahead е достъпен в
Коментари Харесай

Рекордите, които София Лорен преследва с новия си филм

От през вчерашния ден, 6 ноември, The Life Ahead е наличен в Netflix и интерес към него несъмнено няма да липсва, тъй като в него присъединяване взима София Лорен .
 The Life Ahead, екранизацията по романа на Ромен Гари и първата роля на София Лорен за Netflix
Ето по какъв начин наподобява София Лорен в първата си роля за Netflix

Ще гледаме на драго сърце

А това е първата ѝ роля от 10 години насам. Да не приказваме, че филмът е режисиран от по-малкия наследник на актрисата - Едоардо Понти.

Очакванията към кино лентата са и да попадне в полезрението на Академията при номинациите за Оскар следващата година. И в случай че това се случи, София Лорен има действителната опция да усъвършенства връх.

През 1962 година италианската актриса завоюва Оскар за кино лентата " Чочарка " (Two Women), а през 1965 получи номинация за " Брак по италиански " (Marriage Italian Style).

Ако бъде номинирана за Оскар за ролята си в The Life Ahead, Лорен ще усъвършенства връх. През 2021 година ще се навършат 56 години от последната ѝ номинация, което ще бъде най-дългия интервал сред две номинации на един и същи артист в историята на премиите.
 Снимка 503977

Този връх все още се държи от сътрудника ѝ Хенри Фонда, при който спирането е било в границите на 41 години.

Ако София Лорен бъде номинирана, ще счупи и различен връх. 86-годишната актриса ще се трансформира в най-възрастния номиниран за Оскар. Към момента този връх се държи от Емануеле Рива, който получи номинация за Оскар на 85-годишна възраст.
 Новите филми и сериали на Netflix през ноември
Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Започна да ни обгръща коледно въодушевление

А в случай че с изключение на номинация получи и статуетка, ще бъде най-възрастната жена с сходно достижение, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР