От Възраждане ще поискат референдум за зеления сертификат. Това обяви

...
От Възраждане ще поискат референдум за зеления сертификат. Това обяви
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ще поискаме референдум за зеления сертификат

От " Възраждане " ще изискат референдум за зеления документ. Това разгласи в студиото на  " Здравей, България " водачът на партията Костадин Костадинов. 

" До края на седмицата ще внесем ремонти в Закона за здравето. Предишното държавно управление направи по този начин, че не Народното събрание, а министърът на опазването на здравето и Министерски съвет вземат решение дали да има ограничаващи ограничения. Ще желаеме властта да се върне назад в ръцете на народните представители. Ако това не се случи, ще желаяме и референдум за зеления документ ", разясни той.

Според Костадинов сходно разделяне на хората е неуместно. По думите му зеленият документ е антиконституционен, противозаконен и дискриминационен документ.

" Самият факт, че неговият идеолог – господин Стойчо Кацаров, съобщи, че една институция може да взема решение сама за себе си, значи, че документът е противозаконен. Той би трябвало да важи за всички по еднакъв метод. Хората са принудени да се имунизират. Моята майка си заплаща два пъти в седмица за тест, с цел да върви на работа ", сподели още водачът на " Възраждане ".

" Парламентът е на българския народ и никой няма право да вкарва ограничавания. Утре някой ще реши, че би трябвало да влизат единствено хора, които са угодни на болшинството. Това е скрита форма на държавен прелом. Ако би трябвало ще сезираме и Конституционния съд. Това е фашизъм, брутална тирания. Искаме естествен живот ", съобщи Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР