От Възраждане“ ще подкрепят военна помощ за Украйна, ако от

...
От Възраждане“ ще подкрепят военна помощ за Украйна, ако от
Коментари Харесай

„Възраждане“ подкрепя военна помощ за Украйна, ако ДБ я доставят и станат доброволци там

От „ Възраждане “ ще поддържат военна помощ за Украйна, в случай че от Демократична България станат доброволци там, съобщи в декларация от името на групата водачът на партията Костадин Костадинов.

„ Ще подкрепим предлагането на „ Демократична България “ за изпращане на оръжие в Украйна при изискване тази военна помощ да бъде занесена от парламентарната им група, а техните народни представители да се включат като доброволци там. Така ще решат два доста значими вътрешнополитически казуса и на Украйна, и на България “, увери залата Костадинов. Той дефинира дебатите по въпроса като церемониал на лицемерието и попита за какво Народното събрание не се осъжда експанзията на Турция в Ирак, откакто е в ход огромна военна интервенция против кюрдите.

Лидерът на „ Възраждане “ упрекна ръководещите, че са се „ огъвали “ пред външен министър на една непозната страна, който е на посещаване у нас.

„ Вчера бе сложена тематиката за автономията на българите в Украйна, което бе изтълкувано в някои медии като съветска агитация. Никой не приказва за това, че в Украйна се прави възродителен развой, бяха заменени имената на сънародниците ни, бяха затворени българските учебни заведения там “, посочи Костадинов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР