От Възраждане са регистрирали търговската марка Костя Копейкин, за да

...
От Възраждане са регистрирали търговската марка Костя Копейкин, за да
Коментари Харесай

Костадинов ще раздава стипендии Костя Копейкин

От Възраждане са записали комерсиалната марка Костя Копейкин, с цел да основат фондация с това име, изясни на страницата си във Facebook водачът на партията Костадин Костадинов. Той акцентира, че посредством нея всяка година ще раздава стипендии за даровити деца в региона на литературата и изкуствата, както и " приз за продажна публицистика Иванчо Хаджипенчович ".

Според него Копейкин бил позитивен воин в повест, която е част от класиката Мъртви души на Николай Гогол.

" В книгата, която е част от съкровищницата на международната и съветската литература, наред с доста герои, се споделя и за един капитан от съветската войска, останал неработоспособен след войната на Русия с Наполеон. Тъй като е пренебрегнат на произвола на ориста от бездушните съветски служители, той събира тайфа разбойници и стартира да граби пари от богатите помешчици, с цел да ги раздава на бедните хора.

Иначе казано - съветският Робин Худ. Името на този книжовен воин е капитан Копейкин. Група млади съидейници на Възраждане взеха решение да употребяват голямата реклама на героя, с цел да основат фондация на негово име ”, уточни Костадинов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР