От Възраждане обвиниха екипа на БТВ в непрофесионализъм. Позицията е

...
От Възраждане обвиниха екипа на БТВ в непрофесионализъм. Позицията е
Коментари Харесай

От Възраждане обвиниха екипа на БТВ в непрофесионализъм

От " Възраждане " упрекнаха екипа на БТВ в непрофесионализъм. Позицията е на Йовка Димитрова, началник на пресцентъра на партията във връзка репортажа на бТВ за имунизираните депутати от групировката.

" Винаги съм уважавала професионално свършената журналистическа работа. Отношението ми към публицистите постоянно е било построено въз основата на почитание към личността и специалността. Вярвам в това толкоз мощно, колкото и в максимата, че личността на всеки един от нас повлиява работата ни. Колкото до взаимоотношенията сред публицист и ПР, считам го за изключително значимо, защото дружно формираме осведомителната среда.

Журналистите, с които съм имала шанса да се познавам и работя, постоянно са получавали достъп до информацията, от която имат потребност. Изградили сме връзки, в които оптимално добре да можем да правим служебните си отговорности в интерес на обществото. Поздравявам ги, тъй като постоянно са били справедливи. Медийната среда ще е такава, каквато самите медии я създадат. Ако на следващия ден сте жертва на агитация, то еднообразно отговорни са и поръчителите, и изпълнителите на тази агитация.

За репортажа от тази заран, избран като сензация, ще приложа извадка от тв екран и от изпратения от пресцентъра имейл. От тук нататък всеки от вас може да реши внушенията в него истинни ли са или преднамерено и манипулативно показани.

В репортажът моите дейности бяха показани като професионална неточност. Да, евентуално е да съм позволила такава с желанието си да бъде спряна тв камера и в нежеланието си да вземам участие в този „ ефектен цирк “, който беше издирван и открит от екипът на несъмнено предаване. Извличайки си поука от моята професионална неточност, аз ще продължа да позволявам неточности или да имам триумфи, да реализирам върхове или да имам своите падения, само че и ще остана на позицията си да стоя пред камерата и микрофона само и единствено на справедливи публицисти и да не вземам участие в журналистически циркове.

Отговорността, че феновете са въведени в подвеждане остава на публицистите, предаването и медията. За всички, които имат въпроси дано проследят медийните участия и брифингите, в които неведнъж е заявявано, че във Възраждане има имунизирани хора, че това е право на избор, а битката е за правото и свободата на избор. Чест прави на тези имунизирани, които не престават да се борят за свещеното право на избор на всеки човек ", написа Димитрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР