От Възраждане“ готвят контрадействие, насочено срещу напускането на чуждите окупационни

...
От Възраждане“ готвят контрадействие, насочено срещу напускането на чуждите окупационни
Коментари Харесай

Костадинов настоя: Оставка на този марионетен кабинет и предсрочни избори

От „ Възраждане “ готвят контрадействие, ориентирано против напускането на „ непознатите окупационни войски “
Настояваме за оставката на този марионетен кабинет и за предварителни избори. И на тези предварителни избори ние ще отидем на нещо като референдум. Нека да забележим коя политика ще бъде подкрепена. Дали политиката, която „ Възраждане “ пази за национална самостоятелност, възобновяване на суверенитета, възобновяване на българската войска или политика, която има за цел да замесва България в непознати спорове и има за цел да трансформира България в „ плацдарм “. Тука популацията няма никакво значение. Американците ги интересува единствено и само територията. Дали ще има българи, дали роми, дали някакви други, изобщо не ги вълнува. Територията им е значима и по тази причина те поддържат този марионетен кабинет, както поддържаха и предходния, съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на ПГ на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

По думите му държавното управление слага под подозрение съществуването на българската страна с разполагането на натовски войски у нас.

„ Дошло е време за преосноваване на българската страна “, безапелационен бе Костадинов.

Той разгласи, че от „ Възраждане “ готвят контрадействие, ориентирано против напускането на „ непознатите окупационни войски, които идват да подсигуряват политическия живот на държавното управление “.

„ Възраждане “ ще създадат всичко належащо да няма непознати войски у нас, тъй като обществото не утвърждава такава политика “, закани се Костадин Костадинов.

„ Държавата работи на правилото на мандата на колониална територия и ръководещите се държат като чиновници на непознати посолства “, акцентира той.

Лидерът на „ Възраждане “ съобщи, че е схванал, че с изключение на ротата „ Страйкър “, която ще пристигна у нас, ще има и втора бойна група на НАТО от Англия. Той чака в идващите седмици да има военнослужещи от четири страни -

„ Единствените, които би трябвало да подсигуряват независимостта на страната са българските въоръжени сили “, безапелационен бе Костадинов.

„ Датата 2030 може да се трансформира в 2040, 2050... тези пари, които са наши, ще се окаже, че са хвърлени напразно, което би било най-голямото крупно закононарушение “, съобщи той.

От „ Възраждане “ не подминаха и вчерашния протест в центъра на София в поддръжка на Украйна.

,,Вчера беше извършен един непознат протест, на който присъстваше цялото държавно управление и на който се вееха флагове на непознати страни и на терористични организации. Освен това разполагаме и с информация, че на мероприятието са се промъкнали хора, които са част от украинските паравоенни части` “, разяснява Костадинов.

Затова той насочи въпроси към ДАНС по какъв метод е обезпечена националната сигурност.

„ Службите това нещо проспаха ли го, или стана под тяхна закрила “, попита Костадин Костадинов.

„ В рамките на идващите 10 дни ще организираме серия от събития, с цел да стане ясно, че тук, в столицата, ще се слуша български език, ще се издигат български лозунги, ще се издигат единствено български флагове и ще се слуша нашият глас, а не марионетните “, безапелационен бе Костадин Костадинов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР