От Васил Божков съм получил една пура... Заклевам се във

...
От Васил Божков съм получил една пура... Заклевам се във
Коментари Харесай

Борисов за Божков: Ще дойде моето време, когато ще правя карикатури. Сега съм скопен

" От Васил Божков съм получил една пура... Заклевам се във всичко свято, тъй като съм набожен човек, не съм взел една стотинка, едно евро, един лев. " Така министър председателят Бойко Борисов разяснява изказванията на обвинения хазартен необут Божков, че е предал 60 млн. лв. на водача на ГЕРБ и на финансовия министър Владислав Горанов за последните три години.

" Как ще получим пари от Божков?! От него съм получавал една пура в централата на ГЕРБ. Беше пристигнал дружно с ръководителите на бТВ ", сподели Борисов в изявление за Българска национална телевизия. Преди време той назова частната телевизия " Божков тв ". Сега още веднъж замеси малкия екран в тематиката. Премиерът отхвърли да каже за какво хазартният необут и " ръководителите на бТВ " са били на среща в централата на ГЕРБ.

" Ще си запазя защо ", отговори той.

Закани се обаче да прибегне към метода на Божков, които стартира изказванията си с комикси и инфографики. Борисов щял да стартира да го прави, само че откакто завърши управническият му мандат. " Сега съм кастриран. Сега не мога, тъй като съм министър председател. Ще пристигна моето време, когато ще върша комикси, карикатури. Ще си занимавам с това нещо, като ми свърши мандатът ", съобщи Борисов.

Той направи съпоставяне сред настоящето държание на Божков, който нямало по какъв начин да го харесва в случай, че бил търсен и с 18 обвинявания, и карикатурите във вестник " Сега ", на които постоянно става воин. Без да посочва името на вестника или на неговия издател – притежателя на " Овергаз " Сашо Дончев, Борисов за следващ път описа, по какъв начин съумял да махне медиаторите при търговията с газ. " След това той стартира да ме карикатури, тъй като е издател на самостоятелна медия. Много ги обичам аз самостоятелните медии ", сподели министър председателят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР