От вас искам само да лъха доброта, омразата в един

...
От вас искам само да лъха доброта, омразата в един
Коментари Харесай

Борисов: Ако имаха нещо, щяха да ни убият още днес

" От вас желая единствено да лъха добрина, омразата в един миг ще донесе провали, които е донесла даже и при събарянията на бастилията. Хората към този момент би трябвало да схващат, че омразата довежда до безпорядък. Вие би трябвало да вършиме всичко допустимо, това да се избегне, тъй като на нас ни остава по-малко време за живот, на вас ви остават 30-40-50 години. Сега не трябва да чупим страната, по тази причина аз желая от вас доброжелателност. Оставете, има кой да се кара от нашите с тях ".

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с младежкия актив на ГЕРБ.

„ Аз всеки ден към този момент си задавам въпроса ЦИК дава ли си сметка, че остава 1 месец до изборите и че с това машинно гласоподаване на всички места могат да създадат огромен проблем. Слагат си по две минути на машина? По две минути на никое място не са наредили хората в опашка с километри, с цел да влизат и да прекарват по 2-3 минути вътре. Самият Радев 3 минути и 40 секунди гласоподава, а тези поставят две минути. Значи хората би трябвало да са два пъти по-интелигенти от него, само че с цел да не звучи, че го атакувам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме хартиена бюлетинка, с цел да не се изложиме. Защото можеше да ни отнеме 5 минути на машини, давам единствено обикновен образец “, продължи някогашният министър председател.

" Кандидат-президентът Радев разпорежда на неговия заместник-президент, в този момент длъжностен министър председател да смени еди-кой си шеф. И същият този длъжностен, пратен от Радев, връща предлагането и той издава указа, тоест имаме Радев, Радев, Радев. Къде е салдото на управляващите? Нали в това ни упрекваха... ", добави Борисов.

Те са толкоз словоохотливи, по този начин обичат да вървят по студиата и да приказват и даже обикновения към него въпрос „ Кой му е шеф кабинет “, го тормози. Представете си публицистите да си разрешат да зададат подобен неуместен въпрос, кой му е шеф кабинет на човек, с лишен достъп до класифицирана информация. Първо, той по време на предизборна акция може да приказва за която и да е било политическа партията, освен за нашата. Не може да ми дава оценка. Неговата алена партийка съм я побеждавал 15-ти пъти, с какво право, кой го избра да ми дава оценка. Само смях може да буди това у мен ", съобщи ръководителят на ГЕРБ.

Какво обаче излиза - Атанасов приказва за 32, Хаджигенов приказва за 82-ма, днеска уважаемият Бабикян приказва за 26. Излизат „ сякаш “ следените служби, дали информация на всички ръководещи партии сега, събрани към Радев. Информация, за която единствено ние не знаем. Вие като знаете, за какво ги укривате, в случай че сте получили информация от индивида Х, от кого се криете? Ние всички сме в съпротива, всички институции са ваши. Можете всеки един да го разработите. Щял да каже, когато той желае. Точка. Когато решил той. Това може да стане, в случай че си началник на плод и зарзават. Гледаш да затвориш сергията и да кажеш: " Продавам, когато аз желая. " Вицепремиер упреква главната, айде има и други партии, опозиционна партия в чудовищно нещо. Ще чакат Костинброд 2 да вършат, с цел да не изопачим новината. Нямат нищо. Ще влязат в стопанства да намерят нещо, в случай че не намерят, ще изфабрикуват фрагменти. Ще режат, ще вършат. Ако те имаха нещо, щяха да ни убият през днешния ден. Дотогава от почетените от мен медии изпод стои „ Скандал за подслушване “. Скандал ясно, но подслушване на кого и по кое време. Всички останали знаят “, добави Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР