От варненския Спартак ще преговарят с Лудогорец за правата на

...
От варненския Спартак ще преговарят с Лудогорец за правата на
Коментари Харесай

Спартак ще се опита да задържи Иван Йорданов

От варненския Спартак ще договарят с Лудогорец за правата на Иван Йорданов. Последният е даден чартърен на " соколите " до лятото и към този момент се утвърди в състава им като главен състезател, а при успеха над Ботев (Враца) с 2:1 вкара първия си гол освен за Спартак, само че и в елита. 
 Спартак (Вн) устиска успеха против Ботев (Вр) и продължава да мечтае за оцеляване Спартак (Вн) устиска успеха против Ботев (Вр) и продължава да мечтае за оцеляване
Ако варненци не съумеят да спазарят Йорданов, ще го изискат чартърен за още един сезон, защото към него ще продължи да се построява перспективен отбор. В Спартак са уверени, че ще останат при майсторите, а през идващия сезон задачата им ще бъде да завършат най-малко във втората четворка.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР