От утре започват строителни работи във връзка с етап две

...
От утре започват строителни работи във връзка с етап две
Коментари Харесай

Започва вторият етап на ремонта на трасето на трамвай номер 5

От на следващия ден стартират строителни работи по отношение на стадий две от ремонта на трасето на трамвай номер 5, заяви на брифинг заместник-кметът по строителство на София Ангел Джоргов във връзка идна метаморфоза на придвижването по трасето. Ремонтните действия ще обзет сектора на трамвайното трасе от бул. " Тодор Каблешков " до Околовръстното шосе, съобщи Българска телеграфна агенция.
Още по темата
" Промяната се състои в това, че строителите стартират да работят в сектора под Околовръстното шосе. От декември до момента работиха единствено сектора от ухото на Околовръстното шосе до кв. " Княжево ". Трамвай номер 4 ще стига до ухо " Бъкстон ", там, където върти в този момент и петицата, а трамвай номер 11 ще обръща на ухото, което е против стадион " Славия ", сподели Джоргов.

Заместник-кметът добави, че заместващият рейс ТМ5 се резервира , като той ще обслужва пасажерите на трамваите 4 и 5 през петминутен период. Това ще продължи доникъде на април.

Във връзка с осъществяването на втория стадий от ремонта на трамвайното трасе по бул. " Цар Борис III " се вкарва краткотрайна организация на придвижването. По думите му придвижването по кръстовището на бул. " Тодор Каблешков " и бул. " Цар Борис III " няма да бъде наранено от строителните действия, като ще се работи единствено в обособеното за това трасе.

Джоргов се извини на столичани за неудобството около ремонта на трасето, акцентирайки, че след него ще има нови перони, релсов път и контактна мрежа, както при осъществяването на ремонта в първия му стадий.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР