От утре започва ремонт на кръговото кръстовище около паметника Левски.

...
От утре започва ремонт на кръговото кръстовище около паметника Левски.
Коментари Харесай

Започва ремонт на кръговото кръстовище около паметника Левски

От на следващия ден стартира ремонт на кръговото кръстовище към паметника " Левски ". Преасфлатирането ще се извърши на два етапасеки от тях ще продължи към 8 дни, като няма да има изцяло затваряне на сектора. Първо ще се работи в западната половина, а придвижването ще се прави в източната страна откъм бул. " Янко Сакъзов " с по една лента в посока.

По време на ремонта ще бъде преасфалтирано цялото кръгово кръстовище, което е част от ремонта на централната градска част. Очаква се ремонтът да завърши до 3 седмици.

" На предния стадий от ремонта беше преасфалтиран целият бул. " Васил Левски " и в този момент ще бъде изработен ремонт и тук. Трамвайните линии няма да се махнат, в действителност това е спешна връзка, която разрешава тук те да обръщат и да се връщат в посока " Мадрид " надлежно и Слатина, тъй че те ще се запазят като когато е належащо да бъдат употребявани. Има контактна мрежа, резервира се контактната мрежа и на тролейбусите, само че се прави нова настилка, защото сегашната си проличава, че е за ремонт. Новите тролейбуси разрешават, те имат и дизелови мотори, тъй че когато се случват такива местни поправки надлежно да не могат да минат под контактната мрежа за няколко стотин метра няма проблем те да си включат дизеловите мотори, тъй че да няма смяна в градския превоз ", сподели пред Българска национална телевизия зам.-кметът по строителство в Столичната община инж. Ангел Джоргов.

От на следващия ден паралелно с дейноститие към паметника " Левски ", ще стартира и построяването на северния тротоар на бул. " Цар Освободител " сред постройката на Българска академия на науките и ул. " Георги С. Раковски ". Започва ремонт и на ул. " Народно хоро " в ж. к. Овча Купел, където ще има нова канализация, нова тръбна мрежа, ново осветяване и нова пътна настилка. Ремонтът ще продължи към 4 месеца.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР