От утре всички жители и туристи на Канарските острови са

...
От утре всички жители и туристи на Канарските острови са
Коментари Харесай

На Канарските острови маските стават задължителни

От на следващия ден всички поданици и туристи на Канарските острови са задължени да носят маски на улицата, даже и да е допустимо спазването на обществена отдалеченост. Подобно ограничаване против разпространяването на ковид възнамеряват да вкарат и други испански самостоятелни области, в това число Мадрид, Арагон, Астурия, Валенсия и Кастилия – Ла Манча, оповестява Дарик.
Канарските острови са последният испански район, който вкара наложителното носене на маски на публични места, в това число по улиците. Освен това, там е в действие възбрана за пушене на терасите на заведенията за хранене, питейните заведения и кафенетата.
Новите ограничаващи ограничения влизат в действие от 14 август, разгласи ръководителят на държавното управление на Канарските острови Анхел Виктор Торес. За последното денонощие там са регистрирани 66 нови случая на ковид, от които 50 са на остров Гран Канария. От началото на епидемията, броят на инфектираните доближи повече от 3 100 индивида.
От юли в Испания се следи растеж на случаите на COVID-19, като районните управляващи подхващат разнообразни ограничения, с цел да понижат броя им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР