От утре вечер Гърция въвежда забрана за преминаване през всички

...
От утре вечер Гърция въвежда забрана за преминаване през всички
Коментари Харесай

Гърция въведе нова забрана, влиза в сила от утре вечер!

 От на следващия ден вечер Гърция вкарва възбрана за прекосяване през всички сухопътни гранични пунктове на страната в интервала от 23,00 часа вечерта до 7,00 часа сутринта като се изключи Граничен контролно-пропусквателен пункт " Промахон " - " Кулата " на границата с България. Това разгласи през днешния ден представителят на кабинета като част от ограниченията против ковид.

В сряда Гърция забрани прекосяването в нощните часове през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Какавя " на границата с Албания, само че от на следващия ден тази мярка се уголемява и по отношение на останалите гранични пунктове без " Промахон ".

По отношение на увеличените случаи на ковид, Пецас съобщи, че на този стадий са открити три съществени огнища, които будят безпокойствие. Първото е от честите прекосявания на гърци и на непрекъснато пребиваващи в Гърция лица от други балкански страни. Мнозина от тях не престават да влизат и излизат, все едно няма нищо, съобщи държавният представител. Второто огнище е в резултат на скупчванията на правостоящи клиенти, изключително в питейните заведения, само че и на сватби, кръщенета и други събирания. Третото огнище е от средствата за всеобщ превоз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР