От утре в обедните часове продължава ремонтът на участък от

...
От утре в обедните часове продължава ремонтът на участък от
Коментари Харесай

Тече ремонтът на пътя през Владая

От на следващия ден в обедните часове продължава ремонтът на сектор от път I-1 (Е-79) София - Перник, през прохода Владая, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ". В петък – 13 октомври, приключиха плануваните строителни действия в правата от " Черния кос " до паметника на Войнишкото въстание. Днес няма да се правят ремонтни работи, с цел да не се затруднява трафикът. От на следващия ден – 16 октомври /понеделник/, без прекъсване на придвижването ще се ремонтира правата от Александровия мост до паметника на Войнишкото въстание. Трафикът ще се контролира със светофарна уредба. Превозните средства ще минават в платното, в което сега не се правят строителни действия, съобщи Actualno.com.

От на следващия ден в обедните часове продължава ремонтът на сектор от път I-1 (Е-79) София - Перник, през прохода Владая, оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ". В петък – 13 октомври, приключиха плануваните строителни действия в правата от " Черния кос " до паметника на Войнишкото въстание. Днес няма да се правят ремонтни работи, с цел да не се затруднява трафикът. От на следващия ден – 16 октомври /понеделник/, без прекъсване на придвижването ще се ремонтира правата от Александровия мост до паметника на Войнишкото въстание. Трафикът ще се контролира със светофарна уредба. Превозните средства ще минават в платното, в което сега не се правят строителни действия.

Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР