От утре в ефира на БНТ започва новото предаване Говори

...
От утре в ефира на БНТ започва новото предаване Говори
Коментари Харесай

Какво ще видите в Говори сега - новия съботно-неделен блок на БНТ?

От на следващия ден в ефира на Българска национална телевизия стартира новото предаване " Говори в този момент " с водещ Мая Костадинова. Всичко, за което хората приказват от понеделник до петък, ще откри своя разбор, коментар и спомагателни въпроси точно в новия съботно-неделен блок.

" Всичко настоящо, което са пропуснали през седмицата, могат да го гледат и събота и неделя следобяд, разказано в комфортен за тях час - от 17 до 19 ч. Едно време, в което досега Българска национална телевизия нямаше настоящо предаване ", сподели водещата Мая Костадинова.

" Говори в този момент " ще дава отговор на най-належащите въпроси, само че ще отделя време и за безконечните.

" Ще могат да видят кой и какво разсъждава оттатък границите на допустимото и на ординарното, ще могат да видят кои са първенците, които се срещат в една шампионска среща. Ще видят също кое е мястото за другари и за какво другари, които се схващат и се обичат, могат да основават положително творчество. Ще могат също да се срещнат с добре забравеното остаряло, тъй като няма нищо ново под слънцето, значимото е да го описваме от сърце ", сподели продуцентът на предаването Весела Смилец.

Първите забавни срещи към този момент са снимани.

" Различното в това предаване е, че ще наблегнем на картината. Нещо доста значимо и водещо за всяка една телевизия, което обаче се случва малко по-трудно, много по-трудоемко е. Ние този път ще наблегнем на нея ", изясни Мая Костадинова.

Това е по този начин, тъй като картинката от време на време приказва по-добре от всичко казано.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР