От утре, 8 юли, ще бъде отворено за движение на

...
От утре, 8 юли, ще бъде отворено за движение на
Коментари Харесай

Ремонтирания участък на бул.“Св. Патриарх Евтимий“ е пуснат

От на следващия ден, 8 юли, ще бъде отворено за придвижване на моторни транспортни средства източното платно на бул. „ Свети Патриарх Евтимий “ в Стара Загора, в правата от ул. „ Иван Хаджихристов “ до пътя за „ Екарисаж-Загоре “.

Преустановяването на потока от коли бе поради осъществяването на строително – монтажните работи по изцяло преасфалтиране на пътното платно. Дейностите включваха още увеличаване на траншеите на тръбопровод и канализация, полагане на геомрежа в сектори за увеличаване на пътната структура. В сектора е положена нова пътна маркировка от пулверизатор пластик. Извършена е  частична замяна на бордюри и тротоари, както и ремонт на локалното платно.

 

Припомняме, че в края на февруари беше въведено в употреба и новоизграденото кръгово кръстовището на бул. „ Св. Патриарх Евтимий “ и ул. „ Загоре “, пътната връзка за град Раднево, в кв. „ Кольо Ганчев “, с което се цели цялостното възстановяване пътна мрежа, пропускателната дарба и сигурността на придвижването в Община Стара Загора.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР