От утре, 28 юни, отваря врати нов Център за обслужване

...
От утре, 28 юни, отваря врати нов Център за обслужване
Коментари Харесай

„Софийска вода“ с трети голям модерен център за клиенти


От на следващия ден, 28 юни, отваря порти нов Център за обслужване на клиенти на партерния етаж на ЦУМ, бул. „ Мария Луиза “ 2. Той ще е с удължено работно време от 09:00 ч. до 20:00 ч. в делнични дни и от 10:00 ч. до 16:00 ч. в събота, също като другия нов, комфортен и отзивчив център в Мега Мол, Люлин.

В новите си центрове „ Софийска вода “ обезпечава функционално разделяне на услугите, с цел да се спести стеснение, както и времето на клиентите. Те разполагат с обособени гишета за заплащания на сметки и други такси, за даване на бързи услуги и информация, и за заявяване на услуги, които изискват по-дълго време за работа с избран клиент. В центровете работи електронна система за последователност на обслужване посредством билети с номера за ориентиране на клиентите. На екрани се предлага цифрово видео наличие с услугите на сдружението, препоръки към клиентите и настоящи вести. Осигурени са и комфортни места за изчакване с безвъзмезден достъп до Wi-Fi, както и контакти за зареждане на мобилни телефони.

Във връзка с работата на новата локация от четвъртък, 28-ми юни, потребителският център в „ Зона Б-5 “ прекратява работа. Центърът на сдружението в НАГ (Направление „ Архитектура и Градоустройство “) на ул. „ Сердика “ 5 се специализира единствено за приемане на техническа документи за нови връзки към ВиК мрежата.

Обновените центрове са още един стадий от цялостното модернизиране на потребителско обслужване под мотото „ Услуги по вода “, което „ Софийска вода “, част от интернационалната група Веолия, вкара. Компанията е първият ВиК оператор с 24-часова безвъзмездна телефонна линия - 0800 1 21 21, както и е единствената с https://www.sofiyskavoda.bg

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР