От утре, 28 март, започва ремонт на платното за Варна

...
От утре, 28 март, започва ремонт на платното за Варна
Коментари Харесай

Ремонтират още един виадукт на АМ Хемус

От на следващия ден, 28 март, стартира ремонт на платното за Варна на виадукта при 19-ти километър " Потоп " на автомагистрала " Хемус ".

За интервала на ремонта придвижването от 14-ти до 23-ти километър на " Хемус " ще се реализира в двете посоки в платното за София.

За облекчение на трафика в края на работната седмица - в петък и събота - в региона на ремонтирания сектор ще има две ленти в посока Варна и една за София, а в неделя и понеделник заран двете ленти ще бъдат в посока София.
 Инженер: Всички мостове и виадукти по Автомагистрала
Инженер: Всички мостове и виадукти по Автомагистрала " Хемус " са за ремонт

Не е нужно човек да е експерт, с цел да оцени положението на оборудванията

Ремонтът е належащ и би трябвало да бъде изработен, с цел да се пътува по-късно доста по-удобно по актуализирани пътни сектори, пишат от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) и молят водачите да карат рационално и да съблюдават прецизно въведената краткотрайна организация на придвижването по време на строителните работи.

АПИ напомня, че предходната година бяха ремонтирани колоните на оборудването, а в този момент е време работата да продължи по пътното платно. Съоръжението не е главно обновявано от въвеждането му в експлотация преди повече от 30 години. Дължината му е 525 метра.
 Основен ремонт на 17 виадукта по Автомагистрала
Основен ремонт на 17 виадукта по Автомагистрала " Хемус " и Автомагистрала " Тракия "

Отпуснати са над 143 млн. лв. за възобновяване на съоръженията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР