От утре, 25 април, събота, всекидневните брифинга на Националния оперативен

...
От утре, 25 април, събота, всекидневните брифинга на Националния оперативен
Коментари Харесай

Националният оперативен щаб ограничава медийните си изяви

 От на следващия ден, 25 април, събота, всекидневните брифинга на Националния действен щаб в Министерския съвет ще се организират в интервала от 8,00 ч до 8,30 ч.

Определянето на времеви рамки на брифингите се постанова заради огромната претовареност и извънредно многото задължения на членовете на Щаба по отношение на изключителното състояние в България поради разпространяването на COVID-19. Това оповестиха преди минути от държавната осведомителна работа.

Към 8.00 часа през днешния ден:

Броят на инфектираните с ковид у нас е 1171. Новите случаи за последното денонощие са 90. Десет нови случая със инфектирани деца са установени. От медицинския личен състав инфектирани са 129 души.

От новите случаи 29 са в София, 12 в Плевен, 18 във Видин, Благоевград - 11, Кюстендил - 5, Сливен - 5, Русе - 3, Ямбол - 2, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Враца, Перник - с по 1 нов случай.

Има и двама нови умряли, по този начин общата численост на смъртните случаи доближи 52. Мъж на 71 години с съпътстващи болести е едната жертва, другата е 85-годишна жена също с голям брой съпътстващи болести.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР