От утре, 22 януари, РЗИ – Софийска област обявява грипна

...
От утре, 22 януари, РЗИ – Софийска област обявява грипна
Коментари Харесай

От 22 януари се обявява грипна епидемия и в София-област

От на следващия ден, 22 януари, РЗИ – Софийска област афишира грипна зараза на територията на Софийска област. Учебните занятия се преустановяват за интервала от 22.01.2019 година до 27.01.2019 година Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на здравеопазването.
Също от на следващия ден, 22 януари, РЗИ–Пловдив афишира грипна зараза на територията на област Пловдив. Издадено е наставление за преустановяване на образователните занятия в учебните заведения, считано от 22.01.2019 година
От през днешния ден, 21 януари, РЗИ–Добрич афишира грипна зараза на територията на област Добрич. До началника на РУО - Добрич е изпратено наставление за прекратяване на образователните занятия в учебните заведения на територията на региона за интервала от 21.01.2019 година до 25.01.2019 година, в това число.
До второ разпореждане в областите Добрич, Пловдив и Софийска област се преустановяват детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите интервенции и провеждането на профилактични имунизации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР