От утре – 21 април, започва поетапен ремонт на 40,6

...
От утре – 21 април, започва поетапен ремонт на 40,6
Коментари Харесай

Започва поетапен ремонт на над 40 км от първокласния път I-8 Белово-Пазарджик

От на следващия ден – 21 април, стартира поетапен ремонт на 40,6 км от път I-8 Белово - Пазарджик, в сектора от Пазарджик до Костенец при 147-и км. През предходната година бяха актуализирани над 27 км от първокласния път сред Пазарджик и Пловдив. Тази година дейностите са проведени в четири стадия и на следващия ден работата започва в 10 км сектор сред пресичането с път III-8402 Варвара-Септември, в региона на ханче Септември, и път II-84 в с. Звъничево.
За осъществяване на строително-монтажните действия 10 км права ще бъде затворена, а трафикът ще се реализира по обходен маршрут: ханче Септември - с. Варвара - с. Ветрен дол - с. Братаница - с. Звъничево - Пазарджик, и назад. Достъпът до селата Лозен и Ковачево е обезпечен по общинския път PAZ 2202.
 От 0 ч. до 5 ч. тази нощ ще бъде лимитирано придвижването от 35-ти до 30-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ в посока София От 0 ч. до 5 ч. тази нощ ще бъде лимитирано придвижването от 35-ти до 30-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ в посока София
През нощта, от 0 ч. до 5 ч., ще бъде лимитирано придвижването сред 35-ти и 30-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ в посока София за осъществяван...
Ремонтът включва увеличаване на пътната основа, където е належащо, асфалтобетонова настилка, възстановяване на отводняването. Отсечката ще бъде с нови ограничаващи системи, пътни знаци и маркировка. Срокът за довеждане докрай на ремонта в 10 км сектор е юни 2021 година Възложено е и планиране на кръгово кръстовище при пресичането с третокласния път III-8402 Варвара - Септември, в региона на ханче Септември, а задачата е повишение на сигурността на придвижване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР