От управляващата в Италия партия Лигата до Националния сбор на

...
От управляващата в Италия партия Лигата до Националния сбор на
Коментари Харесай

Европейските избори: Вариант Тръмп или запазване на статуквото

От ръководещата в Италия партия " Лигата " до Националния общ брой на Марин Льо Пен във Франция и партия ФИДЕС на унгарския министър председател Виктор Орбан популистките партии основават проблеми за Брюксел, като дават обещание да трансформират Европейския съюз според своите визии.

Стив Банън, някогашният пълководец на американския президент Доналд Тръмп предсказа, че евроизборите в края на май ще се трансфорат в " земетресение ", след което евроскептичните партии ще поемат контрола.

Мнозина се опасяват, че Европейският парламент, който през по-голяма част от 40-годишната си история е бил доминиран от огромна коалиция сред левоцентристи и десноцентристи, може да бъде неподвижен от възхода на партии от политическата външна страна.

Екологичен потенциал ще има решаваща роля за назначението на идващите членове на управителния орган на Европейски Съюз - Европейската комисия, преди да поеме ежедневната си работа по разглеждане на нови начинания и гласоподаване по основни въпроси като бъдещия бюджет на блока.

" За доста хора Европа е призрачен сън, а не фантазия ", съобщи италианският вицепремиер Салвини на неотдавнашно събитие, на което предложения други популистки партии да обединят силите си с неговата крайнодясна " Лига ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР