От управата на Левски обявиха, че пускат в продажба виртуални

...
От управата на Левски обявиха, че пускат в продажба виртуални
Коментари Харесай

Левски пусна виртуални билети за мача с Берое

От управата на " Левски " оповестиха, че пускат в продажба виртуални билети за първия мач на " сините " за сезон 2020/21 против Берое на 10 август. Тъй като мачовете дпоне до края на август ще се организират без аудитория поради короновируса, отборът от " Герена " ще се възползва от виртуалните билети, с цел да генерира доходи. 

Ето какво написаха " сините " на уеб страницата си:

" Уведомяваме Ви, че до този миг са продадени 1676 абонаментни карти за сезон 2020/2021 година До края на месец август обаче, мачовете в България ще се организират без аудитория.

Това няма да ни даде опция да подкрепим обичания тим на старта на новото състезание дружно, само че за следващ път публиката на „ Левски “ ще има опцията да показва, че за нея няма граници и ще покаже по какъв начин се обича един тим постоянно и на всички места! Дори, когато не е на стадиона!

От през днешния ден всеки последовател ще има опция да поддържа клуба, закупувайки си специфичен колекционерски билет.

Цената на талона за всички браншове е 10 лева, а „ ПФК Левски “ пуска в свободна продажба целия потенциал на стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “ за мача с „ Берое “ от 1-ия кръг на новия сезон в Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един последовател няма да бъде позволен на трибуните по отношение на ограниченията срещу разпространяването на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към обичания тим.

Талони се продават в формалния магазин на „ ПФК Левски “ в бранш " A " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " от 10:00 до 19:14 часа всеки ден. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също по този начин от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, „ На мрачно “, билетен център НДК.

За удобството на всички Вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуща и онлайн

Вземи своя билет! Бъди част от историята! Нека още веднъж реализираме „ цялостен стадион в сърцата “...

Един за всички, всички за „ Левски “! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР