От Университетския медицински комплекс Софиямед спазват всички разпоредби и указания

...
От Университетския медицински комплекс Софиямед спазват всички разпоредби и указания
Коментари Харесай

От Софиямед увериха, че пазят карантина

От Университетския медицински комплекс " Софиямед " съблюдават всички разпореждания и инструкции на Министерство на здравеопазването и на Националния щаб за справяне с ковид и са под карантина за 48 часа. Това оповестиха от болничното заведение във връзка постъпил при тях пациент с позитивна проба за ковид.

Пациентът, дружно с компаньон са в болничното заведение с грипоподобни признаци. При хоспитализацията си двамата пациенти дали негативни предварителни проби за ковид. Те са дали документ от Националната референтна лаборатория .

Повторният тест на единия от пациентите в болничното заведение е удостоверил позитивен резултат за ковид.

По информация на news.bg пациентът с ковид е ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев.
 Вече 81 са позитивни за ковид у нас
Вече 81 са позитивни за ковид у нас

И " София мед " е под карантина

Всички, които са били в контакт с него - от 1 и 2 ред, в това число личният състав от лечебното заведение, са разпознати. Те са изолирани под карантина. Към този миг пациентът е в устойчиво положение, увериха от здравното заведение.

В болничния комплекс се вършат всички наложителните ограничения -децинфекция, проучване на личния състав и всички останали наставления на Столична районна здравна ревизия, Министерство на здравеопазването и Националния щаб за битка с ковид.

На фотографията е БЛОК 1, намиращ се на бул. " Г. М. Димитров " 16 .

БЛОК 2 на лечебното заведение на адрес: ул. " Димитър Моллов " 10, както и ДКЦ " Софиямед " -Люлин с адрес: София, ж.к.Люлин 7,бул. " Джавахарлал Неру " 23, не престават да действат обикновено.

От болничното заведение оповестяват, че изолиран е Блок 1, където е признат пациентът с ковид, а останалите отделения в другите елементи на болничното заведение работят в естествен режим .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР