От УЕФА официално прекратиха действията си срещу Милан по отношение

...
От УЕФА официално прекратиха действията си срещу Милан по отношение
Коментари Харесай

Официално: УЕФА прекратява действията си срещу Милан до решението на КАС

От УЕФА публично прекратиха дейностите си против Милан във връзка с Финансовия феърплей, до момента в който не стане ясно решението на Спортния трибунал (CAS) по обжалването на клуба против наложените от евроцентралата наказания.

Това значи, че за момента “росонерите” няма да бъдат извадени от Лига Европа, макар че това може да се промени според от присъдата. Както е известно, поради нарушение на Финансовия феърплей сред 2015 и 2017 година през декември УЕФА наложи санкция на отбора в размер на наградния им фонд от Лига Европа през миналия сезон, който е 12 млн. евро, както и да картотекира не повече от 21 играчи в евротурнирите в идващите два сезона. Също по този начин, в случай че клубът не почисти пасивите си до 30-и юни 2021 година, той ще бъде изхвърлен от европейските клубни съревнования за сезони 2022/23 и 2023/24. От Милан незабавно реагираха и апелираха тези санкции, като се чака решението на съда в Лозана.
OFFICIAL: UEFA confirm that they have suspended the proceedings against Milan due to the ongoing CAS appeal from Milan. pic.twitter.com/kNvyKhihf7
— TheMilanBible (@TheMilanBible) June 5, 2019 Ако миланският гранд бъде изваден от Лига Европа, неговото място ще заеме седмият в Серия “А” Торино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР