От цялата история на Европа най-интересна ми се стори частта

...
От цялата история на Европа най-интересна ми се стори частта
Коментари Харесай

Разчетените послания на българските земи

„ От цялата история на Европа най-интересна ми се стори частта за България. Открих, че всички по-важни промени в европейското мислене са били готови като климат точно тук, във вашата страна. Преди да се развие гръцката просвета е имало огромна подготовка в Тракия. 

А преди европейския Ренесанс са се появили богомилите... “

Хари Салман, холандски мъдрец

Това са едни от първите думи, които ще прочетете в новата книга на Христо Буковски - „ Разчетени послания. Символи и реликви от българските земи “.

Тя излезе на 22 юни 2017 година и няма да остави нито един собствен четец апатичен към написаното.

Почти 450 удивителни страници за хората, които ценят историята, за любопитните към малко познати исторически данни и най-много за тези, които не позволяват да бъдат заблуждавани и да им се натрапват полуверни или изцяло сменени обстоятелства, събития, заключения.

Съдържанието среща читателя с послания от милион и половина години, облици от преди ледниковата ера, споделя за първите европейци, разкрива какво таи най-старият каменен град в Европа и кой в действителност е той.

На страниците й ще откриете свещеното доказателство за произхода на българите и ще научите за тракийската подготовка на келтите, Вселенския сердикийски мемориал, шифърът на кан Кубрат, магичната птица на кан Аспарух и още доста.

В предговора, наименуван „ Защо Ви е тази книга “, създателят написа:

Стана по-лесно и да се написа, и да се разгласява – особе­но в електронната мрежа. Сега създатели могат да бъдат всички. Проблемите са за читателя, тъй като единствено добре просветен човек може да се ориентира в кой текст има знание и къде – прераз­кази с детайли на разсъждения от хора, прелистили едвам някол­ко книги или даже прегледали единствено сходни уеб сайтове в интернет. Затова желая да оказа помощ и на такива съчинители, и на техните консуматори.

Има реликви и знаци, за които е писано и повече. Но тук ще продължим с подминаваното, премълчаваното, загадъчното и смущаващото от техните послания. Те разкриват последова­телно непреходното и надгражданото в духовната история на народа ни, която не трябва да забравяме, тъй като тя заздравява дълбокия ни български корен. ”
Писателят Христо Буковски има издадени над 10 книги и е работил 15 години в списание „ Отечество “. Сам споделя, че знае „ какво би трябвало да се опише за нашата история, забравеното, което е извънредно забавно “.

Чрез неговата най-нова книга - „ Разчетени послания. Символи и реликви от българските земи “ - ви чака среща със самоуверен коментар на истинските знаци на предишното.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР