От Цветелина Георгиева Уличният стил е сравнително нова модна тенденция, която

...
От Цветелина Георгиева
Уличният стил е сравнително нова модна тенденция, която
Коментари Харесай

Градски красавици залагат на уличната мода

От Цветелина Георгиева

Уличният жанр е относително нова фешън наклонност, която се образува не на стилните сцени, а в тълпата, на улицата. Възниква през 50-те години на предишния век и продължава да се развива устойчиво и да е в крайник с времето. Основава се на правилата на свободата на изложение и творчество. Често уличният жанр включва детайли от висшата мода и хип-хоп, нехаен жанр и класика - и то под една форма. И наподобява изненадващо хармонично.

Уличният жанр на огромния град дава на всяко момиче огромни благоприятни условия за използване на самостоятелен метод към образуването на жанр. Тук няма да намерите фикс идея за марки, разкош и суровост. В главен лайтмотив на уличната мода се трансфораха екстравагантността, достъпността, удобството и комфортът във всеки подробност.

Основни трендове на уличната мода есен-зима 2022-2023

Заложете на пъстротата



Студеният сезон към този момент не се свързва единствено със сиви, черни и кафяви тонове. Например цвят фуксия се трансформира в безспорен любимец за есента. Той се получава посредством разбъркване на синьо и алено в равни елементи, при което става ужасно розово-лилаво. Освен това в наклонност са и и други ярки цветове - жълто палто, алено пухено яке, зелен тренчкот и оранжева чанта. Съберете облекло в жанр „ крещяща визия ” и ще изглеждате доста впечатляващо.

Плетени тоалети



Плетивото е най-подходящата материя за студено време. То ви топли и ви кара да се чувствате удобно. Това му оказа помощ толкоз решително да „ пусне корени ” в уличните тоалети.

Нестандартни комбинации на материали



Уличната мода есен-зима 2022-2023 за дами включва съчетание на материали по най-невероятния метод. Модерните дами през днешния ден все по-често смесват сатенени поли и рокли с барети от груба кожа и износени дънкови панталони и якета с изтънчена дантела или коприна. Модните плюшени кожени палта се съчетават добре с кожени клинове, а полите от туид - със спортни суитшърти. И това е единствено дребна част от ексцентричните комбинации, които могат да се видят по улиците на международните фешън столици.

Класика в лицето на дънките



Дънките са нещото, което би трябвало да участва в дрешника на всяка жена - постоянно. Освен това, колкото повече разнообразни модели, толкоз по-добре. Освен това могат да се комбинират с всевъзможни обувки.

Облечете се в клетка



Може би това е най-популярният принт на идните студени месеци. Хитът е шахматът. Актуални са още „ гъшият крайник ” (наричан счупена клетка), клетката Glencheck (Windsor), която наподобява доста елегантно. Тартанът (символът на шотландската мощ) към момента е издирван. Връщат се към описите с трендове и пълноценните карирани костюми от плътна тъкан.

Широки панталони

Както към този момент казахме, уличният жанр е на първо място независимост на придвижване. И тук нищо не може да се съпостави с панталони с обемна кройка. Широките дънки и панталони се срещат в облиците на градските съвременни дами на всички места. Съкратените кюлоти със свободна кройка се комбинират да вземем за пример с карирана риза, а елементарните прави панталони наподобяват добре с късо яке или сако.

Любимите ни пуловери

Модните трендове 2022-2023 не престават да удивляват. Любимите ни пуловери с орнамент и V-образно или полукръгло деколте са една от основните трендове на настоящия леден сезон. Може да се носят пъхнати в колана на пола, дънки или панталон. Модерни са и оувърсайз моделите, които се носят върху рокли, блузи и поли, сарафани.

Тренчкотът върви с всичко



Тренчът е известен детайл от есенния дрешник. Това е тип дъждобран, който се отличава с презрамки, яка, маншети, колан и двуредно закопчаване. Такъв дъждобран елементарно се вписва в разнообразни стилове, в това число улични. През 2022-2023 година са настоящи освен класическите бежови, само че и ярките радостни тренчкоти.

Масивни обувки



Ботуши и боти с релефни подметки и платформи се трансфораха в друга стрийт стайл наклонност. И нищо чудно, тъй като, гледайки тези модели, няма да ви хрумне да кажете, че са неуместни. Модерните градски дами ловко съчетават такива обувки с ефирни плисирани поли, компактно прилепнали пуловери, найлонови чорапогащници и мини клинове, женствени рокли с макси дължина.

Ботуши над коляното – за секси градски дами



Модерни, комфортни и стилни ботуши, които не престават да бъдат всеобщата наклонност в сегмента на есенните обувки. И в това няма нищо изненадващо, тъй като те оказват помощ да се основат красиви и привлекателни визии. Дама с високи ботуши наподобява секси, женствена, очарователна и постоянно става обект на внимание от страна на противоположния пол.

Що се отнася до шапките, тук всичко е много разнообразно. Популярни са очарователни барети, практични продълговати шапки („ бини ”) и даже копринени шалове. Плюшените топли шапки остават обичани за зимата.

Дамска улична мода есен-зима 2022-2023 година не остава безразлична и към военната тема. Панталони с райета, палта и якета с присъща кройка, цвят каки, все по-често се срещат в тоалетите на градските хубавици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР