От ЦСКА-София съобщиха, че всеки, който е закупил виртуален билет

...
От ЦСКА-София съобщиха, че всеки, който е закупил виртуален билет
Коментари Харесай

ЦСКА-София: Виртуалните билети ще важат за мача с Локо Пд!

От ЦСКА-София оповестиха, че всеки, който е закупил виртуален билет за мача от шампионата против Локомотив (Пловдив), ще може да седне на трибуните и да поддържа тима във значимия мач. „ Червените “ одобряват „ черно-белите “ на 14 юни (неделя) от 21:00 часа. Приходите от продажбата на билетите ще бъдат дадени на школата на ЦСКА-София. Билетите са от по 10 лв., като Сектор " Г " е изкупен.

Ето цялото известие от уеб страницата на ЦСКА-София:

„ Армейци,

както знаете предходната седмица ЦСКА пусна в продажба виртуални билети за първия си домашен мач след подновяването на футболното ни шампионата против тима на Локомотив (Пловдив). Двубоят от XXVI кръг е плануван за 14 юни (неделя) от 21:00 часа на " Армията " и поради пандемията от ковид щеше се играе пред празни трибуни.

В следствие със заповед на здравния министър бе позволено мачовете да се играят пред аудитория, само че не повече от 30% от потенциала на стадиона.

При по този начин стеклите се условия Ви уведомяваме, че всеки закупил виртуален билет ще може да посети срещата в съответния бранш. Пределно допустимите места за бранш Г към този момент са изчерпани и пропуски за там няма.

Всеки собственик на абонаментна карта също може да поддържа тима, заемайки своето непокътнато място на трибуните.

Все още има билети за секторите А и В, до момента в който гостуващата агитка ще е ситуирана в бранш Б.

Както декларирахме преди дни, всички събрани средства от тази футболна среща ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, с цел да се подкрепи развиването на детско-юношеската школа на клуба.

Цената на билетите за всички браншове остава 10 лв..

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, касите на " Арена Армеец " и във почитател магазина на " Армията ".

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е ВАЖНА ЗА НАС!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО! ".
efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  ЦСКА-София 21:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР