От ЦСКА - София съобщиха, че в неделя се е

...
От ЦСКА - София съобщиха, че в неделя се е
Коментари Харесай

ЦСКА - София сложи край на първия сезон на Армейското училище

От ЦСКА - София оповестиха, че в неделя се е провел последният урок от първия сезон на Армейското учебно заведение. През последните месеци десетки деца се включиха в самодейността на " алените " и научиха доста нови неща за обичания си тим.
 Младите гении на ЦСКА - София завоюваха футболния шампионат за Купа Младите гении на ЦСКА - София завоюваха футболния шампионат за Купа " Възраждане "
Ето какво написаха от клуба:

" Не се ограничихме единствено с футбол, а успяхме да разбираем и покажем на децата за какво ЦСКА е повече от тим. По-важното - успяхме да ги предизвикваме сами да изискат да бъдат почтени “армейци ”, включвайки се в разнообразни начинания и поучителни игри.

Вярваме, че запалихме алената искра още по-силно и разпалихме обичта им към ЦСКА. Благодарим на всички малчугани и техните родители за отделено време, за отдадеността и любознателността.

На есен продължаваме още веднъж и се надяваме да растем на брой и на обич! За записване: [email protected] ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР